Hotnow

Pariisiin avattiin seksinukkebordelli: feministiryhmä järkyttyi - syyttävät raiskausfantasian tukemisesta!

20.03.2018 22:14

Feministit vaativat pariisilaista seksinukkebordellia suljettavaksi. Naisten mukaan elottomat nuket kannustavat miehiä toteuttamaan raiskausfantasioitaan. 

Joaquin Lousquy, 28, avasi bordellin Pariisin sydämessä sijaitsevaan "hillittyyn" rakennukseen viime kuussa. Bordelli, jossa on kolme makuuhuonetta, tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden harrastaa seksiä Xdolls-seksinukkejen kanssa. Bordellissa työskentelee parhaillaan kolme nukkea, Lily, Sofia ja Kim. Asiakkaat saavat vuokrata haluamansa nuken tuntitaksalla. Lousguyn mukaan yrityksen asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti 30-50-vuotiaita bisnesmiehistä ja pariskunnista.

Kaikki alueen naiset eivät kuitenkaan ole liikeideasta innoissaan. Pariisin kaupunginvaltuustossa sitä on pidetty naisia halventavana. Monet ovat huolissaan siitä, että miehet pyrkivät painostamaan oikeita naisia asioihin, joita he ovat tehneet seksinukkejen kanssa. Feministisen Mouvement du Nid -ryhmän edustaja Lorenine Questiaux kutsui bordellia paikaksi, joka tekee rahaa simuloimalla naisen raiskaamista.

Lousquy ei usko, että bordelli halventaa naisia. Hän kokee, että nuket ovat seksileluja, eivät elävien naisten korvikkeita. Hänen mukaansa nuken vuokraamisessa on kyse "asiakkaan sataprosenttisesta nautinnosta", ilman tarvetta tyydyttää toista osapuolta.

Yrityksen toiminnan tulevaisuudesta on määrä päättää tällä viikolla. Seksinukkebordelleja löytyy jo Englannista, Saksasta, Hollannista, Itävallasta ja Espanjasta. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!