Hyppää pääsisältöön

Pari harrasti seksiä puistossa - ympärillä lapsiperheitä! Katso video!

Pari innostui sunnuntaina (5.8.) lemmenleikkeihin puistossa Leedsissä, Englannissa. Meno oli sen verran kiihkeää, etteivät he malttaneet keskeyttää puuhiaan, vaikka useat ihmiset kävivät huomauttamassa heille asiasta. Myös poliisi soitettiin paikalle.

Pariskunta, jonka nimiä ei ole kerrottu julkisuuteen, harrastivat seksiä Roundhay Park-puistossa, vaikka ympärillä oli lapsiperheitä. Yksi vanhempi jopa meni lyömään miestä, ja käski heitä lopettamaan, mutta turhaan. Useat silminnäkijät alkoivat kuvata parin puuhia. Eräs nainen soitti poliisille uudestaan valittaakseen, ettei virkavalta ollut puuttunut tilanteeseen puoleen tuntiin.

Poliisi saapui lopulta paikalle 46 minuuttia ensimmäisen puhelun jälkeen. Siinä vaiheessa pari oli jo saanut puuhansa päätökseen ja poistunut paikasta. Länsi-Yorkshiren poliisin mukaan viranomaiset kuitenkin havaitsivat epäiltyjen ajoneuvon ja pysäyttivät sen. Poliisin mukaan nainen on pidätetty, sillä hän ajoi alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisi kuulee parhaillaan silminnäkijöitä.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!