Hotnow
Katso videot!

Pari harrasti seksiä puistossa - ympärillä lapsiperheitä! Katso video!

09.08.2018 21:45

Pari innostui sunnuntaina (5.8.) lemmenleikkeihin puistossa Leedsissä, Englannissa. Meno oli sen verran kiihkeää, etteivät he malttaneet keskeyttää puuhiaan, vaikka useat ihmiset kävivät huomauttamassa heille asiasta. Myös poliisi soitettiin paikalle.

Pariskunta, jonka nimiä ei ole kerrottu julkisuuteen, harrastivat seksiä Roundhay Park-puistossa, vaikka ympärillä oli lapsiperheitä. Yksi vanhempi jopa meni lyömään miestä, ja käski heitä lopettamaan, mutta turhaan. Useat silminnäkijät alkoivat kuvata parin puuhia. Eräs nainen soitti poliisille uudestaan valittaakseen, ettei virkavalta ollut puuttunut tilanteeseen puoleen tuntiin.

Poliisi saapui lopulta paikalle 46 minuuttia ensimmäisen puhelun jälkeen. Siinä vaiheessa pari oli jo saanut puuhansa päätökseen ja poistunut paikasta. Länsi-Yorkshiren poliisin mukaan viranomaiset kuitenkin havaitsivat epäiltyjen ajoneuvon ja pysäyttivät sen. Poliisin mukaan nainen on pidätetty, sillä hän ajoi alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisi kuulee parhaillaan silminnäkijöitä.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiainen täräyttää suorat sanat Suomesta ja hehkuttaa Ruotsia: ”Suomalaiset ovat junttikansaa ja kyräilijöitä!"

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Huh, mikä mörssäri! Kehonrakennusmestari nousee nyrkkeilykehään Myyrmäessä: melkoinen urheilutausta – katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!