Hotnow

Parantaako ananas emättimen tuoksua? Lääkäri kertoo!

13.09.2017 17:00

Internetissä leviävän neuvon mukaan ananas voi parantaa emättimen tuoksua. Siitä, voiko emättimen tuoksuun tai makuun vaikuttaa todella vaikuttaa ruokavaliolla, ollaan montaa mieltä. Siltä varalta, että naiset ympäri maailmaa lipittävät nyt litratolkulla ananasmehua ihanamman emättimen toivossa, asiantuntijat arvioivat, pitääkö väite yleensäkään paikkansa.

Naistentautien tohtori Shazia Malik kertoi Metro.co.uk -sivustolla, ettei ananaksen ja emättimen hajujen väliselle yhteydelle ole tieteellistä yhteyttä. On kuitenkin olemassa lukuisia anekdootteja, joiden mukaan tietyt ruoat saattavat vaikuttaa kehon hajuihin ja makuihin.

– Sanoisin kuitenkin, että kaikkea kohtuudella. On hyvä muistaa, että liika sokerin nauttiminen voi aiheuttaa hiivatulehduksen, ja se ei varmasti tunnu tai tuoksu kovin upealta, Malik toteaa.

Hedelmien kohtuullinen syönti on joka tapauksessa hyvä idea, vaikuttipa se emättimen hajuun tai ei. Miesten, jotka haluavat testata ananaksen vaikutusta siemennesteen makuun, on syytä alkaa nauttia hedelmiä viikkoja tai jopa kuukausia etukäteen, huomauttaa Malik.

Lisäksi, hedelmien nauttimisen on oltava säännöllistä. Lasi ananasmehua ennen treffejä ei saa intiimialueita tuoksumaan hedelmiltä. Ja lopuksi, on tärkeää muistaa, että vaikka ananas ei tehoaisi, ei emättimen tai peniksen luonnollisissa tuoksuissa ole mitään vikaa.

Lähde: Metro.co.uk

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!