Ozzy Osbourne, 70, on kuin kani sängyssä, räppäri Ice T, 61, nauttii viidakkoseksistä nuoren povipommin kanssa – ikääntyneiden supertähtien vinkin petipuuhiin!

Hotnow | 18.05.2019 21:06

Brittirokkari Ozzy Osbourne, 70, ei tunne iän painoa petipuuhissa, ja Sharon-vaimo on kertonut parin seksielämästä avoimesti.

– Ozzy on kuin kani, Sharon totesi The Talk -keskusteluohjemassa.

Sharon nakkasi Ozzyn ulkoruokintaan tämän liikojen seksihimojen vuoksi vuonna 2016, kun mies jäi kiinni neljä vuotta jatkuneesta pettämisestä.

Lue myös: Sharon Osbourne heitti Ozzyn pihalle - minne rokkari katosi?

Villi rokkikukko tunnusti lopulta rakkauden olevan seksiäkin tärkeämpää, pyyteli vaimoltaan vuolaasti anteeksi ja kertoi julkisesti hakevansa apua seksiriippuvuuteensa. Nyt pari on jälleen onnellinen yhdessä.

Viidakkoseksi auttaa ikäeroon!

Ice T ja Coco Austin

Räppäri ja näyttelijä Ice T, 61, on naimissa 21 vuotta nuoremman tanssija-näyttelijän Coco Austinin kanssa. Stern Show'ssa mies kertoi ikäerosuhteen salaisuuden.

– Viidakkoseksi pitää suhteen kunnossa. Se tarkoittaa, että asiat viedään vähän pidemmälle, leikitellään vähän, räppäri selitti. Hän paljasti oppineensa termin "viidakkoseksi" itseään vanhemmalta parilta.

Lue myös: Coco Austinin erikoinen rantatyyli lapsensa kanssa: maksimoi rintojensa näkyvyyden - kuvat!

Sänkyjumppa pitää minut vetreänä!

Anu Saagim

Kohujulkkis Anu Saagim, 56, nimeää muitta mutkitta jaksamisensa ja upean vartalonsa yhdeksi salaisuudeksi vilkkaan seksielämän.

– Terveellisten elämäntapojen lisäksi harrastan tietysti sänkyjumppaa, Anu kertoi Seiskalle viime kuussa.

– Olen vapaa nainen tekemään mitä haluan. Oli minulla sitten kolme tai viisi miestä, luvut eivät merkitse yhtään mitään, Anu kertoo.

Lue myös: Seksiä tihkuvissa kuvissa poseeraava Anu Saagim, 56, paljastaa kauneutensa salaisuuden: ”Harrastan sänkyjumppaa!”

Olen yhä utelias niissä asioissa!

Susan Sarandon

Näyttelijä Susan Sarandon, 72, nousi älykkään ja itsenäisen naisen ikoniksi vuoden 1991 Thelma ja Louise -leffasta. Vuosikymmeniä myöhemmin Susan puhuu seksuaalisuudesta positiivisesti.

– Tunnen itseni ihan yhtä seksikkääksi kuin nuorempanakin, Susan kertoo You Magazinelle.

– Ikä ei ole vienyt seksuaalisuuttani, aistillisuuttani tai uteliasuuttani niissä asioissa!

Teksti:Juha Aaltonen
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!