Hyppää pääsisältöön
Oudon fetissin omaava mies sai vankeustuomion.

Outo fetissi: Mies pakotti naiset käyttämään aurinkolaseja ja masturboi heidän edessään!

Mies, jolla on lasifetissi, pysäytteli naisia kadulla ja pakotti heidät käyttämään aurinkolaseja. Sitten hän masturboi heidän edessään. Leon Sterba, 33, toteutti tekonsa Cardiffissa, Walesissa, syyskuussa.

Sterbaa oli jo aiemmin kielletty menemästä optikolle. Kiellon takana olivat aiemmat seksuaaliset teot, jotka liittyivät miehen seksuaaliseen vetovoimaan laseja käyttäviä naisia kohtaan.

- Sterba lähestyi naista kadulla kysyen suuntaohjeita optikon luo. Sitten hän laittoi voimakkuuksilla varustetut aurinkolasit naisen silmille ja kysyi, näkikö tämä niillä, syyttäjä Abla O’Callaghan kertoi Cardiffin oikeudessa :

- Sitten hän korvasi ne tummemmalla parilla, jonka hän otti erilaisia naisten laseja sisältävästä pussista. Kantelija huomasi, että mies oli siirtänyt pussin vasemmalle kädelleen ja sijoittanut sen nivustensa suojaksi. Nainen näki miehen liikuttavan kättään ylös ja alas housuissaan. Hän voihki niin tehdessään.

Sterba, joka puhui tšekkiä tulkin kautta, myönsi syyllisyytensä. Hänen puolustusasianajajansa myönsi miehen käytöksen olleen "omituista", mutta hän painotti Sterban pyytäneen tekoaan anteeksi poliisin kuulusteluissa. Sterba tuomittiin kahdeksan kuukauden vankeuteen.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!