Hyppää pääsisältöön
Lääkärit amputoivat osan peniksestä.

Osa miehen peniksestä amputoitiin kaksipäiväisen erektion päätteeksi!

Intialaisen miehen kaksi päivää kestänyt erektio yhdessä lääkärien toiminnan kanssa johti siihen, että peniksen kärkeen muodostui kuolio. Lopulta lääkäreillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin amputoida osa miehen elimestä.

52-vuotias potilas saapui King George's Medical University-sairaalaan, Lucknowissa, Pohjois-Intiassa. Hän ei ollut saanut "kivuliasta ja pitkäkestoista" erektiotaan laskemaan. Lääkärit asettivat miehelle katetrin ja valuttivat penikseen pakkautuneen veren. Sitten he käärivät peniksen siteisiin, jättäen katetrin paikoilleen. Seurauksena peniksen verenkierto häiriintyi ja potilaaalle muodostui niin vakavia kudosvaurioita, että lääkärien oli amputoitava kuolioon mennyt kärki.

– Poistimme virtsaputken katetrin, mutta terskan musta väri syveni yhä seuraavana päivänä, kommentoi tohtori Saqib Mehdi sairaalasta.

Tohtori Mehdi arvelee, että katetri ja tiukat siteet saattoivat yhdessä aiheuttaa kuolion. Kolme viikkoa toimenpiteen jälkeen potilas kykeni virtsaamaan normaalisti.

Mies oli kärsinyt priapismista, eli kestoerektiosta, mutta ei tiedetä, mikä potilaan tilan aiheutti. Asiantuntijat neuvovat miehiä hakeutumaan sairaalaan, mikäli erektio jatkuu yli 48 tunnin ajan.

Tapauksesta raportoitiin British Medical Journal-lehdessä.

Lähde: MirrorBritish Medical Journal

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!