Hyppää pääsisältöön

Orange is the New Black -sarjan tähdestä ensimmäinen homoseksuaali supersankari - sekä naisten että miesten märkä päiväuni!

Sarjakuvamaailma on vihdoin saanut ihkaensimmäisen avoimesti homoseksuaalin supersankarinsa. CW-televisiokanava ilmoitti, että Ruby Rose nähdään pian Lepakkonaisena televisiossa. Lepakkonainen tulee olemaan ensimmäinen avoimesti lesbo supersankari.

LUE MYÖS: TÄSTÄ KAUNOTTARESTA ON TULLUT SEKÄ MIESTEN ETTÄ NAISTEN MÄRKÄ PÄIVÄUNI!

Rose on tullut katsojille tututksi muun muassa Orange Is the New Black -sarjasta, jossa naisten välistä rakkautta nähdään paljon. Silti homoseksuaalien pääosien näkeminen on yhä harvinaista herkkuta televisiossa. Lepakkonainen tarjoaa siihen muutoksen. Rosen supersankari nähdään ainakin Yhdysvalloissa ruuduissa ensimmäisen kerran joulukuussa, kun Arrowverse yhdistää Arrow'n, Salaman ja Supertytön voimat. Lepakkonaiselle on suunnitteilla myls oma televisiosarja. Sarja keskittyy Gothamiin, jossa Kate Kane (Rose) taistelee rikollisia vastaan. Batmania sarjassa ei näillä näkymin tulla näkemään.

– Hahmo on varustettu intohimolla yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta kohtaan ja taipumuksella puhua suunsa puhtaaksi. Gothamin kaduille suuntaa Lepakkonainen, joka on avoimesti lesbo ja hyvin koulutettu katutaistelija, kuvailee DC Comics:

– Mutta älä kutsu häntä sankariksi. Epätoivoisesti pelastajaa tarvitsevassa kaupungissa, Katen on voitettava omat demonsinsa ennen kuin hän voi olla Gothamin toivon symboli.

Rose on itse puhunut julkisuudessa avoimesti homoseksuaalisuudestaan.

Lähde: Maxim


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!