Katso kuva!

Ooh, Kasperi Kapasen exä Annika Boron hurmaa alusvaatteissa! Mihin katseesi kiinnittyy?

Hotnow | 05.02.2021 14:01

Mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana työskentelevä kuvankaunis Annika Boron, 22, ei arkaile sosiaalisessa mediassa. NHL-tähti Kasperi Kapasen, 24, entinen tyttöystävä julkaisee Instagram-tilillään usein hyvin paljastavia kuvia. Tällä kertaa kaunotar poseeraa meikkipeilin edessä alusvaatteisillaan. 

- Minä taas, Annika kirjotti englanniksi kuvatekstiinsä.

Annika käytti kuvatekstinsä lopussa smh-lyhennettä, mikä tulee englanninkielen sanoista "shaking my head". Lyhenteellä viitataan asioihin, jotka ovat itsestäänselvyyksiä. 

Lue myös: NHL-tähti Kasperi Kapasen tulikuuma exä Annika Boron täysin nakuna pihalla: ”Itke vähän ja juo viiniä alasti” - kuva! 

Kuvassa kaunotar katsoo olkansa yli hyvin kutsuvasti, minkä takia hänen lumoavat silmänsä naulitsevat katsojan hetkeksi tuijottamaan. Hänen pitkä vaalea tukkansa valuu pitkälle Annikan selkään, ja hiukset hipovat hänen hekumallisia pakaroitaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annika (@annikaboron)

Esitteli tatuointejaan

Vartalostaan ylpeällä kaunottarella on kehossaan ihotaidetta sen verran, että hänen riisuuntuva esiintyminen on ymmärrettävää. Hän on paljastanut aiemmin, mitä kaikkea ihoonsa hän on musteella ikuistanut. 

Lue lisää: Kasperi Kapasen exä Annika Boronille on ilmestynyt kylkeen miekkavalas – esittelee videolla kaikki tatuointinsa: Näitä on 10 tai 11! 

Annikan kyljessä oleva tatuointi näkyy ensimmäistä kertaa kunnolla hänen eräässä Instagram-kuvassaan. Otoksessa koreilee miekkavalaan ääriviivat, "Always Have And Always Will" -tekstin alapuolella. 

Lue myös: Hipsuttelufoto rannalta! Seksikuvakohussa kovia kokeneen Kasperi Kapasen exä Annika Boronin ja miesystävä Benin suhde vain syvenee - tumma ja raamikas komistus tekee uraa sijoitusalalla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annika (@annikaboron)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annika (@annikaboron)

Lue myös: Jestas! Kasperi Kapasen exä Annika Boron ottaa kantaa ilman paitaa - melkoiset pommit käsissä! Kuva! 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!