Seksirobotit kasvattavat suosiotaan.

Onko seksi robotin kanssa pettämistä? Tätä mieltä asiasta ollaan!

25.08.2017 22:01

Siitä, mikä lasketaan pettämiseksi, ollaan montaa mieltä. Jonkun mielestä vasta yhdyntä on uskottomuutta, kun taas toiselle jo harhaileva katse on pettämistä. Ilmeisesti moni on kuitenkin sitä mieltä, että seksi robotin kanssa ei ole pettämistä.

NOW TV:n tilaaman kyselyn mukaan jopa kolmannes briteistä olisi valmis harrastamaan seksiä robotin kanssa. Ei liene sokki, että eri sukupuolten mielipiteet eroavat asiassa suuresti. Jopa kaksi kolmesta miehestä olisi valmiita tekemään lähempää tuttavuutta seksirobotin kanssa. Naisista puolestaan kaksi kolmasosaa vastusti ajatusta voimakkaasti. 

Robotit korvaavat parisuhteen?

Seksi robotin kanssa aiheuttaa aivan uudenlaisen ongelman, kun tulee kyse pettämisestä. Se, lasketaanko seksi robotin kanssa pettämiseksi, jakoi kansan mielipiteet voimakkaasti kahtia. 40 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, ettei seksirobotin ja ihmiskumppanin kanssa vuorotteleminen olisi pettämistä.

Jopa 48 % vastaajista sanoi, että he olisivat taipuvaisempia tyydyttämään "synkimmät haaveensa" robotin kanssa. Toisin sanoen, seksirobotteja tullaan todennäköisesti käyttämään sellaisten seksuaalisten fantasioiden tyydyttämiseen, joihin muut ihmiset eivät suostu. Ilmeisesti tällainen skenaario on joidenkin mieleen, sillä jopa 39 prosenttia vastaajista arveli, että vuoteen 2050 mennessä monet ihmiset ovat korvanneet perinteiset parisuhteet roboteilla. 

Lähde: Metro UK

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!