Hyppää pääsisältöön
Naapuri voi olla parinvaihtaja.

Onko naapurisi parinvaihtaja? Näistä merkeistä tunnistat!

Parinvaihto on yleensä jotain, mikä tapahtuu suljettujen ovien takana. Koska se on yllättävän yleistä, on todennäköistä, että omasta naapurustostasikin löytyy parinvaihtaja tai kaksi. Äkkiseltään arvelisi, että ihmisten seksuaaliset mieltymykset eivät näy päällepäin. Ilmeisesti on kuitenkin useita vihjeitä, joita lukemalla parinvaihtajat voi tunnistaa.

Piha

Naapurin pihasta löytyy enemmän vihjeitä kuin arvaatkaan. Ilmeisesti pampaheinä (Cortaderia selloana) on erityisen suosittu parinvaihtajien keskuudessa. Sen on kerrottu toimivan salaisena koodina, joka kielii siitä, että pihan omistaja nauttii vaihtoehtoisesta elämäntavasta. Valitettavasti pampaheinä on juuri tästä syystä saanyt huonon maineen ja sen myynti on lähtenyt laskuun.

Musta sormus oikeassa kädessä

Musta sormus on jälleen yksi parinvaihtajien salaisista tunnisteista. Oikeaan käteen puettuna se auttaa samanhenkisiä tunnistamaan toisensa.  Life of the Swingset-podcastin juontaja, Cooper Beckett, sanoo monien swingerien suosivan sormuskoodia.

– Käytä mustaa sormusta oikeassa kädessäsi silloin, kun olet ulkona ja haluat tavata muita parinvaihtajia, Beckett selittää.

Puutarhakoristeet

Seuraavan kerran, kun pistäydyt naapurin pihakutsuille, pistä merkille puutarhakalusteet. Bigger Love-verkkosivun mukaan parinvaihtajat suosivat ovat valkoisia kiviä ja vaaleanpunaisia ​​tai purppurisia koristeita etupihallaan. Ilmeisesti myös ananaksen mallinen kolkutin on usein käytetty vihje muille parinvahtajille. Myös puutarhatontut ovat suosittuja parinvaihtajien keskuudessa.

Rannekkeet

Vielä hetki sitten kaikki käyttivät muodikkaita rannekkeita ilmaisemaan erilaisia hyväntekeväisyyshankkeita. Parinvaihtajilla on kuulemma kuitenkin aivan omat rannekkeensa, joista he tunnistavat toisensa. Swinger Code-sivuston mukaan rannekkeisssa näkyy parinvaihtajien salainen symboli, jossa kansainväliset mies- ja naissymbolit on asetettu vaakatasoon ja niiden molemmilla puolilla koreilee kolme plus- tai miinusmerkkiä.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!