Skip to main content
Nokia 3310 oli 2000-luvun alussa suosittu puhelin.

Onko hyllyssäsi vanha Nokia? Käytä sitä vibraattorina!

Älypuhelimet ovat vallanneet alaa aikanaan niin suosituilta Nokia 3310:ltä. Mutta ei hätää, sillä hyllyyn jääneelle Nokialle voi antaa uuden elämän vibraattorina.

Naiset ympäri maailmaa ovat jo pitkään vannoneet Nokia 3310:n nimeen. Hiljattain puhelimen värinää kiitteli myös intialainen seksiaiheinen Agents of Ishq-sivusto; Nokia selvisi ylivoimaisesti parhaaksi orgasmityökaluksi, kun sata naista laittoi erilaiset kotikonstit testiin. Seuraavaksi myös Gizmodo-toimittaja Rebecca Stokes päätti kokeilla, onko Nokia 3310 maineensa väärti. Ja ilmeisesti se on.

– Vaikka Nokia 3310 on suunniteltu istumaan mukavaksi korvalle, kävi ilmi, että korva on muotoiltu täysin eri tavalla kuin emätin. Ellei emättimesi aukko satu olemaan kapea, täydellinen suorakulmio, puhelimen asettaminen sisälle ei ole varteenotettava vaihtoehto. Harkitse Nokiaa vain, jos klitoriksen stimulaatio on sinun juttusi, Stokes kuvailee kokemustaan: 

– Kunhan pääsin jyvälle asioista, huomasin, että vaikka ergonomia ei ole puhelimen eduksi, sen värinä oli todellakin tarpeeksi voimakas, ja erilaisia värinämalleja oli tarjolla tarpeeksi, jotta orgasmin saavuttaminen oli mahdollista. Ainoa haittapuoli? Nyt en voi enää katsoa puhelinta samalla tavalla. 

Niin Nokian koko, tehokkuus kuin pitkäkestoinen akku todella tekevät siitä paremman puutteessa toimivan ja miellyttävän vibraattorin.

Lähde: Gizmodo


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!