Skip to main content
penis patsas

Olisitko sinä valmis tekemään näin penikselle?

Contouring on ollut naisille tuttu meikkikikka jo pitkään. Nyt myös miehet ovat lähteneet Kim Kardashianilta opittuun kauneustrendiin mukaan. Miehet eivät kuitenkaan varjosta ja korosta kasvojaan, vaan ilmeisesti penis-contouring on kasvattanut viimeaikoina suosiotaan huimasti.

Trendin edelläkävijä on kuuluisa meikkitaiteilija Jeffree Star. Star myöntää usein ehostavansa penistään meikin avulla niin, että se näyttää suurelta myös velttona ollessaan. Star neuvoo meikkaamaan peniksen sen ollessa erektiossa. Myös liian tummia sävyjä on syytä välttää, sillä ne saattavat luoda illuusion pienemmästä peniksestä.

Contouring-eksepertti Hannah Sorcha neuvoo kokeilunhaluisille, miten penis kannattaa meikata.

– Contoringissa on ennenkaikkea kyse muodon luomisesta ja piirteiden korostamisesta. Peniksiä on kaiken muotoisia ja kokoisia, ja jotkut niistä kenties kaipaavat avustavaa kättä, Hannah selittää.

LUE MYÖS: Mies, älä laita penistäsi näihin - lista legendaarisimmista jumituksista!

Contouring-meikissä leikitään tummien ja vaaleiden sävyjen kontrastilla. Sorcha neuvoo aloittamaan varjostuksesta.

– Aloittaisin käyttämällä hieman tummempaa, ehkä tuhkaan taittuvaa sävyä varren sivuihin, koko mitalle, jotta saadaan luotua illuusio pituudesta. Seuraavaksi voisimme tehdä pienen varjostuksen terskan alle, sillä se puolestaan saa aikaan illuusion suuremmasta terskasta, hän opastaa:

– Kun siirrymme korostamiseen, tulee selvittää, mihin kohtaan vartta valo luonnostaan osuu. Ja sehän osuu keskelle jäävälle alueelle.

Hän kehottaa jäljittelemään valon vaikutelmaa korostukseen tarkoitetuilla, vaaleammilla väreillä:

– Tämä avartaa aluetta, saaden sen näyttämään suuremmalta.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!