Hyppää pääsisältöön
Seksiongelmat ovat yleisiä.

Oletteko kumppanisi kanssa yhteensopivat makuuhuoneessa? Tämä sinun on hyvä tietää!

Etkö ole tyytyväinen seksielämääsi? Jos kumppanisi ei tyydytä sinua, ei ongelma ole välttämättä hänen taidoissaan, vaan kenties seksuaalisessa yhteensopivuudessanne. Nettideittisivusto eHarmonyn toteuttama kysely paljastaa, että monen pariskunnan halut ja fantasiat eivät kohtaa.

Kysely, johon osallistui 2 000 henkeä, havaitsi, että ihmiset harrastavat seksiä keskimäärin neljä kertaa kuussa. Silti lähes puolet (48%) olisivat valmiita elämään ilman seksiä. Korkeaa lukemaa selittää, että monessa suhteessa kumppanien seksuaaliset halut poikkevat toisistaan. 37 prosenttia vastaajista myönsi, että suhteen toinen osapuoli haluaa seksiä useammin, kuin toinen. Miehistä yli puolet (57%) koki tämän ongelmaksi. 20 prosenttia vastaajista sanoi seksielämän olevan haasteellista terveysongelmien takia. Kommunikaatio vastasi 18 prosenttia makuuhuoneen ongelmista. Kymmenen prosenttia vastaajista ei yksinkertaisesti jaksanut syttyä kumppanistaan.

– Yhteensopimattomat seksihalut ovat uskomattoman yleinen asia. Itse asiassa kaksi henkilöä, joilla on täysin yhteensopivat libidot, on harvinainen näky, rauhoittelee Lovehoneyn seksiasiantuntija Sammi Cole.

– Mutta on tärkeää, että sinä ja kumppanisi etsitte keinoja, joiden avulla halunne voidaan sovittaa yhteen.

Kysely paljasti myös, että seksi on muutakin kuin yhdyntää. Suuri enemmistö (83%) osallistujista oli sitä mieltä, että suuteleminen ja halailu ovat aivan yhtä tyydyttäviä kokemuksia kuin seksi.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!