Hyppää pääsisältöön
32-vuotias nainen on neitsyt.

"Olen 32-vuotias neitsyt... enkä häpeä sitä!"

32-vuotias nainen paljastaa australialaisella MamaMia-sivustolla, että hän on neitsyt, jolla ei ole koskaan ollut kumppania, eikä häntä ole koskaan suudeltu. Hän ei kuitenkaan nolostele asiaa, koska - kuten hän sanoo - "neitsyenä olemisessa ei ole mitään väärää".

– 32-vuotiaana koen olevani asemassa, jossa voin kertoa, miltä tuntuu olla ilman seksuaalista kokemusta iässä, jossa useimmat ihmiset ovat jo harrastaneet seksiä, hän aloittaa:

– Puhutaan ensin häpeästä. En tunne häpeää siitä, että olen neitsyt, sillä en näe neitsyenä olemisessa mitään väärää.

"Tämä ei ollut tietoinen päätös"

Vaikka naisella ei ole vielä ollut parisuhdetta, ei hän epäile, etteikö oikea kumppani ennemmin tai myöhemmin osu kohdalle.

– En ole huolissani siitä, ettenkö olisi rakkauden arvoinen, eivätkä muutkaan tunnu ajattelevan niin, hän lisää:

– Tämä ei ollut tietoinen päätös. Minä, kuten monet ihmisetkin, haluan ehdottomasti löytää ihmisen, jota rakastaa ja kunnioittaa, ja joka vastaa tunteisiini.

Miksi neitsyys on monelle häpeällinen asia?

Nainen sanoo tavanneensa matkan varrella useitakin kiinnostavia ihmisiä, mutta valtaosa heistä on ollut varattuja. Sinkkujen kohdalla asiat eivät syystä tai toisesta ole koskaan edenneet sen pidemmälle. Yhden yön jutuista hän ei ole kiinnostunut. Hän myöntää, että asiaan liittyy paljon ennakkoluuloja. Kerran, saapuessaan juhliin, hän sai kuulla tervehdyksen: "Katsos, sehän on se neitsyt". Toiset taas päivittelevät, että hän on liian valikoiva.

Nainen sanoo, ettei hän mainosta neitsyyttään, mutta kysyttäessä hän ei myöskään valehtele asiasta. Hän miettii, miksi neitsyys on monelle häpeällinen asia ja ihmettelee, mikseivät ihmiset, joilla on pitkä lista seksikumppaneita, koe, että heidän pitäisi tuntea häpeää.

– Jos olisin pettänyt tai kohdellut seksikumppaniani huonosti, tai olisin muuten vain huono ihminen, silloin tuntisin häpeää, hän huomauttaa.

Harkitsee deittisovelluksia

Nainen kokee olevansa tyytyväinen elämäänsä ilman kumppaniakin, sillä hänen ympärillään on ystäviä ja kollegoita, jotka täyttävät hänen sosiaaliset tarpeensa. Itse asiassa hän on löytänyt kiinnostavimmat potentiaaliset kumppanit juuri lähipiiristään. Hän ei kuitenkaan ole uskaltanut kertoa tunteistaan, sillä hän ei halua pilata ystävyyssuhteitaan.

Nainen kertoo saaneensa pakit kahdesti elämässään, kun hän on puhunut tunteistaan avoimesti. Tällä hetkellä hän harkitsee deittisovelluksia.

– Onko minun kaltaisillani henkilöillä joitakin esteitä, kun kyse on suhteen löytämisestä? Varmasti, hän toteaa lopuksi:

– Mutta nämä esteet eivät ole ylitsepääsemättömiä. Ja vaikka prosessi voi olla vaikea ja hieman pelottavakin, ei siitä tarvitse tuntea häpeää.

Lähde: MamaMia 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!