Hyppää pääsisältöön
Moni pelkää olevansa kumppaniaan rumempi.

Oho, valtaosa meistä luulee olevansa rumempia kuin kumppaninsa!

Jotkut pariskunnat näyttävät täydelliseltä yhdessä. Vaikka kauneus on katsojan silmässä, on myös pareja, joiden ulkonäkö ei ainakaan kaikkien mielestä ole samalla tasolla. YouGov päätti selvittää, miten tasapuolisissa suhteissa britit kokevat elävänsä.

Joko valtaosa briteistä on löytänyt itselleen todellisen saaliin, tai sitten saarella kärsitään syvästä epävarmuudesta. Vastaajista valtaosa nimittäin piti kumppaniaan paremman näköisenä, kuin he itse ovat. Näin ajatteli peräti 56 prosenttia. Vain 35 prosenttia vastaajista koki olevansa ulkoisesti samalla tasolla kumppaninsa kanssa. Ainoastaan 9 prosenttia sanoi olevansa paremman näköisiä kuin kumppaninsa.

Britit vaikuttaisivat kyselyn perusteella olevan muutenkin vaatimatonta kansaa. Vain kaksi prosenttia vastaajista arvioi olevansa ulkoisesti täysi kymppi asteikolla 1-10. Valtaosa koki olevansa keskiverto vitonen. Nuoremmat vastaajat arvioivat itsensä asteikolla hieman ylemmäs kuin vanhemmat.

Miesten ja naisten välillä itsearvioinnissa  ei ollut suuria eroja. Suurin sukupuolten välinen ero tuli eteen kumppanin valinnassa. Miehistä yli puolet sanoi omasta ulkonäöstään riippumatta etsivänsä kumppania, joka olisi asteikolla 8-10. Naisista samaan tähtäsi vain 32 prosenttia. Heitä, jotka olivat valmiita tyytymään ulkoisesti keskivertoon kumppaniin, oli kaksi kertaa enemmän naisia kuin miehiä.

Lähde: YouGov


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
ALL OVER PRESS

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!