Katso kuvat!

Oho, suomalainen transkaunotar Elena Vikström jakaa K18-kuvia maksua vastaan – tuore somekuva paljastaa poven liki kokonaan: Poseeraa kuin Playboy-malli - kuva!

Hotnow | 01.07.2020 12:31

Kauneusalan yrittäjänä toimiva suomalainen transkaunotar Elena Vikström, 27, on aloittanut pienen sivubisneksen.

Hän on liittynyt monien povekkaiden Instagram-heruttajien tavoin OnlyFans-sivustolle, jossa kuka tahansa voi myydä esimerkiksi paljastavia kuvia niitä haluaville maksua vastaan. 

Sukupuolensa korjauttanut Elena ei ole ainoa suomalaiskaunotar, jolla on OnlyFans-tili, sillä Seiska on aiemmin uutisoinut muun muassa Erika Helinin ja Sauli Koskisen muusikkosisko Saanan jakavan K18-materiaalia kyseisellä sivustolla.

Lue lisää: Nakumissi Erika Helin julkaisee superrohkeita K18-alastonkuvia verkossa - nyt niillä on hintansa!!

Lue lisää: Sauli Koskisen taiteilijasisko Saanan alastonkuvat ja -videot päätyivät K18-sivustolle - rohkeat someotokset vain pintaraapaisu!

Pieni maistiainen

Elena julkaisi Instagramissa hyvin paljastavan kuvan omasta massiivisesta povestaan. Otoksessa hän poseeraa kuin Playboy-miestenlehden mallit. 

- Suurin saavutus on olla oma itsensä maailmassa, joka yrittää jatkuvasti saada sinut muuttumaan joksikin muuksi, Elena kannustaa. 

Kuvassa hän poseeraa rintojensa kohdalta avonaisessa paidassa. Elena pitelee rintojensa reunoilla paitansa liepeitä niin, että ne juuri ja juuri peittävät hänen nänninsä.

Katseensa hän on kääntänyt kamerasta sivuun ikään kuin hänet olisi yllätetty kesken riisumisen.

Lue lisää: Kuvat kohukaunottaren leikkauksesta! Elena Vikströmille muotoiltiin näyttävä peppu: ”En halua olla mikään Kim Kardashian!” 

Huomautus: Elena Vikström poisti tarkoittamamme kuvan Instagram-tililtään jutun julkaisun jälkeen.

Ylpeä kehostaan

Elena pitää selkeästi kehostaan ja haluaa esitellä sitä Instagram-tilillään, koska hän on julkaissut aiemminkin kuvia vähäisessä vaatetuksessa. 

Lue lisää: Peppuaan muokannut kohukaunotar Elena Vikström avautuu epäonnistuneesta kauneusoperaatiosta: ”Teetin rasvaimun ulkomailla!” 

Elenalla on kesän helteillä nähtävästi ollut vaikeuksia pitää kuteita yllä. Yhdessä otoksessa Elena poseeraa puun suojissa ja pitää riisumaansa punaista kesämekkoa sulojensa suojana.

Mekko peittää suurelta osin hänen kroppansa, mutta kaunottaren pakara pilkistää sivusta paljaana. Kuva paljastaa, että Elenalla on vain narustringit päällä. 

- Naisellisuus on todella kaunista. Toivon, että kaikki naiset olisivat ylpeitä vartaloistaan, Elena pyytää.

 

Kauneusleikkaukset 

Elena on paljastanut Seiskalle aikaisemmin, että hänelle on tehty jo peräti 11 kauneusoperaatiota. Kun hänelle tehtiin keväällä brasilialainen pepun kohotus, Seiska pääsi kuvaamaan operaatiota paikan päälle. 

Katso video alta!

 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!