Hyppää pääsisältöön
Nudismiin suhtaudutaan avoimesti Pariisissa.

Oho, nudistien suosikkimatkakohde on todellinen yllätyskaupunki! Täällä näet ihmisiä ilman rihman kiertämää

Jos etsit tänä kesänä nudistikohteita, joissa palvoa aurinkoa ilman rihman kiertämää, kannattaa suunnata Pariisiin. Kaupungista on nopeasti tulossa nudistien Mekka, sillä alastomuutta suosivat matkaajat voivat rantojen ohella nauttia juhlista, ravintoloista ja taidenäytteilyistä, ilman vaatteita tietenkin.

Yökerho Point Ephémère isännöi hiljattain 222-32-juhlat, joihin vieraat saapuivat mustiin roskasäkkeihin verhoutuneena. Sisällä roskapussit saavat kyytiä ja juhlijat saavat nauttia yökerhon tunnelmasta täysin alasti. 222-32 viittaa Ranskan rikoslain pykälään, joka kieltää alastomuuden yleisillä paikoilla.

Alaston yökerho ei ole ainoa alastomuutta tukeva paikka Pariisissa. O'Naturel on ravintola, jossa pariisilaiset voivat ruokailla vaatteitta. Ravintola avasi ovensa viime vuonna ja kävijöitä on toistaiseksi riittänyt. Pariisilainen museo Palais de Tokyo puolestaan kutsui hiljattain kävijät osallistumaan taidenäyttelyn alasti. Association des Naturistes de Paris selitti, että tällaisen näyttelyn etuna on, että "toisen ihmisen vaatetus ei häiritse" kävijöiden taidekokemusta.

He, jotka suuntaavat Pariisiin ennen 14. lokakuuta, voivat myös nauttia ulkoilusta Aataminasuissaan Bois de Vincennesin puistossa, joka sijaitsee Pariisin 12. arrondissementissa. Ottaen huomioon, että kaupunki tarjoaa myös alastonjoogaa, naku-uintia ja alastonta liikuntaa ainakin yhdellä kuntosalilla, riittää nudisteilla varmasti nähtävää ja tehtävää.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!