Oho, alaston joogaaja pidätettiin kuntosalilla!

Hotnow | 26.07.2018 21:21

Alaston mies pidätettiin New Hampshiressa, Massachusettsinssa, kun hän harjoitti joogaa alasti kuntosalin lattialla. Hän sanoi luulleensa, että Planet Fitness-sali olisi "tuomiovapaa vyöhyke".

– Tarina, jonka saimme todistajilta, oli, että kaveri käveli sisään, riisui vaatteensa kaikkien edessä, jätti vaatteeensa ja tavaransa vastaanottoon, käveli edestakaisin muutaman kerran ja asettui sitten joogamatoille, kertoo Brett Morgan poliisista.

Lue myös: Jymypaljastus: Instagramin supersuositun Nude Yoga Girl -nakutilin takana on tunnettu suomalaiskaunotar - alastonkuvien ottaja on ex-jalkapallotähti! 

34-vuotias Eric Stagno selitti poliisille, että hän ajatteli kuntosalin olleen paikka, jossa hänen intohimoaan ei tuomittaisi. Hän vetosi Planet Fitnessin iskulauseeseen, "tuomiovapaa vyöhyke". Ilmeisesti se, että Stagno käytti salin joogamattoja ilman vaatteita, oli kuitenkin liikaa. Salilla olleet sanoivat miehen käytöksen olleen "kuvottavaa", "sairasta" ja he kuvailivat tunteneensa olonsa "turvattomaksi". 

Stagno vapautettiin takuita vastaan, ja hänen on määrä esiintyä oikeudessa syyskuussa.

Lue myös: Ohhoh, mikä kuva! Petra Korpi sai inspiraation "nakujoogaajalta": "Mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmin viihdyn nahoissani" - katso seksiä tihkuva otos!

Lue myös: Tämä alastonjoogaaja taipuu mihin vain - K-18!

Lue lisää: Alastonjooga parantaa seksielämää! Katso video!

Lähde: UPI

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Veri roiskui Texasissa! Danny kaatui Harley-Davidsonilla – Seiska lennätti musiikkineuvoksen Houstoniin tapaamaan pikkuveljeään!

Katso video!

Sinkkumarkkinoille palannut kohublondi Ella Toivainen paljastaa: Tällaista miestä etsin!

TIS-Iltarovio: Henkka ja Julia tekivät pahan virheen ennen Temptation Island Suomen kuvauksia!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!