Katso kuvat!
Seksinuket ovat realistisen näköisiä.

Oho! Saatat luulla näitä seksikkäitä nukkekaunottaria oikeiksi ihmisiksi - katso ja hämmästy!

03.12.2019 09:41

Seksinuket kehittyvät huimaa tahtia. Yksi merkittävimmistä valmistajista, Silicon Lovers, on tuonut markkinoille niin realistisen näköisiä nukkeja, että moni saattaa luulla kuvan perusteella niitä oikeiksi ihmisiksi.

Yrityksen perustaja, Louie Love, kertoo Daily Starille, että 3D-kehoskannerien ansiosta heidän nukkensa ovat kaukana entisaikojen puhallettavista seksileluista.

– Ulkonäön osalta luulen, että olemme joidenkin mallien kanssa jo kehitystien päässä. Aloittelijoiden on suhteellisen helppo erehtyä luulemaan nukkeja ihmisiksi... Uskon, että olemme saavuttaneet Outo laakso-pisteen ja sekä mies- että naispuoliset nuket näyttävät oikeasti ihmisiltä.

Love muistuttaa kuitenkin, että vaikka seksinuket alkavat näyttää ihmisiltä, samankaltaisuus on toistaiseksi pelkkää pintaa. Hän uskoo, että kuluu vuosikymmeniä, ennen kuin robotit oppivat kommunikoimaan ja elehtimään ihmisten lailla.

– En usko, että sitä teknologia on vielä kehittynyt niin pitkälle. Näyttivätpä ne kuinka realistisilta tahansa, heti kun niiden suun liikkuu, se näyttää kiusalliselta ja tiedät heti, että ne ovat humanoideja.

Siliconelovers.com myy hyperrealistisia nukkeja.

Image: Silicon Lovers
Image: Silicon Lovers
Kuva: Siliconlovers.com
Kuva: Siliconlovers.com
Kuva: Siliconlovers.com
Kuva: Siliconlovers.com

Lähde: Daily Star, Siliconelovers.com

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Rex Features, Siliconlovers.com

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!