Nainen matkaa maailmaa alasti.

Ohhoh, mitä kuvia! Suosittu Instagram-kaunotar kiertää maailmaa alasti - katso!

31.10.2017 19:56

21-vuotias Sterre on saavuttanut huikean suosion Instagramissa. Hollantilainen kaunotar matkustaa ympäri maailmaa ja julkaisee sosiaalisessa mediassa kuvia reissuiltaan. Muista matkabloggaajista poiketen Sterre kuitenkin ottaa kaikki kuvansa alasti. Instagramissa, jossa hänellä on yli 79 000 seuraajaa, Sterre tunnetaankin paremmin nimellä a.naked.girl.

Sterre sanoo käyskentelevänsä mielellään alasti luonnossa. Instagram-profiililleen hän sai idean Get Naked Australia-sivulta, jossa matkaajat julkaisevat itsestään alastonkuvia Australiassa.

– Se näytti hauskalta, ja ajattelin, että minun on kokeiltava sitä, Sterre selittää.

– Luonnosta nauttiminen ilman vaatteita, on kokemus vailla vertaa.

Sterre valitsee kuvauspaikoikseen syrjäisiä kohteita. Hän on joutunut ohikulkijoiden yllättämäksi vain kerran. Tuon kohtaamisen nainen sanoo olleen kiusallinen.

– Alastomuus saa yhä muut tuntemaan olonsa epämukavaksi, hän sanoo:

– On sääli, etteivät kaikki osaa suhtautua alasti olemisen iloon ei-seksuaalisella tavalla.

Sterre sanoo haluavansa tehdä Instagram-tilinsä avulla alastomuudesta normaalia ja todistaa, ettei alastomuuden tarvitse olla luonteeltaan seksuaalista. Jostain syystä hän tosin käyttää Instagramissa säännöllisesti aihetunnisteita #sexy ja #sexygirl. Myöskään kommentoijat eivät ole täysin ymmärtäneet Sterren perintä ajatusta, sillä kuvien kommenteissa kehutaan naisen vartaloa, ja pyydetään häntä lähettämään tissikuvia.

Lähde: Daily Mail Australia

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!