Katso kuva!
Jessica Edström

Ohhoh! Jessica Edström rinnat paljaana, ainakin siltä se näyttää: povipommin nännit nöpöttävät villisti - roisi kuva!

11.08.2018 16:02

Jessica Edströmin torstaina Instagram-tilillään julkaisema kuva näyttää ensisilmäyksellä siltä kuin Pietarsaaresta kotoisin oleva suomenruotsalainen povipommi poseeraisi otoksessa rinnat täysin paljaina.

LUE MYÖS: Jessica Edström rahastaa seksikkäillä somekuvillaan – kuukausimaksu korkeampi kuin Netflix ja Spotify yhteensä: ”Ei nakukuvia!”

Vaan kun kuvaa katsoo tarkemmin, niin huomaa, että Jessicalla on yllään henkäyksenohut, violetti minitoppi, joka peittää Jessican jättirinnat vain niukasti. Näköharhan aiheuttaa todennäköisesti se, että Jessican nännit nöpöttävät villisti ohuen yläosan alta siten, että rinnan kaaret paljastuvat liki täysin.

Pornahtavan kuvan oheen Jessica on rustannut filosofisen mietelauseen.

- Elämä on hyvää, kun hymyilet usein, unelmoit suuria, naurat paljon ja ymmärrät, kuinka siunattu olet siitä, mitä sinulla on, Jessica kirjoitti kuvan oheen.

KATSO: Junista tuttu varoituskuulutus pätee myös seksipommi Jessica Edströmin sisäreisiin - kuva! ”Miten kuvaajat peittelevät kiitollisuutensa tällaisissa kuvauksissa?”

Kuva on saanut alleen runsaasti ihastelevia kommentteja.

- Pidän tuosta lausunnosta baby, lisäksi nännisi näyttävät upeilta, eräs romantikko on kommentoinut kuvaa.

- Maapallon kaunein tyttö, luonnehti yksi.

- Asiallisesti sanottu. Onko siinä jotain yhteyttä tuohon alatissiin vai missasinko jotain? irvaili eräs kommentoija hieman sarkastisesti.

KATSO MYÖS: Instagram-pornoilija Jessica Edströmin roisi bikinivideo sai fanien mielikuvituksen härskisti vauhtiin: Emmekö me kaikki rakasta pientä kipua – katso!

Ei pidä erehtyä, on Jessica aiemminkin eistellyt vuolaasti rintojaan ja alatissiään Instagramissa. Alla hieman esimerkkejä tästä kuvallisesta teemasta.

 

 

The Queen of The Underboob takes over Amsterdam 🌞🎈

Henkilön Jessica Edström 📍 Europe (@pezsi) jakama julkaisu

 

Nice view, right? ✌🌊🐚

Henkilön Jessica Edström 📍 Europe (@pezsi) jakama julkaisu

 

Underboob Sunday ❤😁🙈 Have a good one!

Henkilön Jessica Edström 📍 Europe (@pezsi) jakama julkaisu

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!