Nyt voit rikastua seksileluilla!

Hotnow | 27.09.2017 19:44

Koetko olevasi perillä orgasmin saloista? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tienata osaamisellasi satoja tuhansia euroja.

Seksileluvalmistaja LoveHoney on jälleen käynnistänyt vuotuisen Design A Sex Toy-kilpailunsa. Ihmiset ympäri maailmaa voivat ottaa osaa kisaan suunnittelemalla oman seksilelunsa. Kilpailun pääpalkintona on 3 000 puntaa, eli 3 400 euroa.

Lisäksi voittajan on mahdollista tienata vielä paljon enemmän rahaa, mikäli lelu on todella niin upea kuin sen suunnittelija uskoo. Suunnittelijalle nimittäin maksetaan provisiota jokaisesta myydystä lelusta. Yksi kilpailun aiemmista voittajista on Trevor Murphy, joka on ansainnut reilusti yli 200 000 euroa suuseksiin tarkoitetulla Sqweel-lelullaan.

Tänä vuonna kilpailijat voivat suunnitella seksileluja kolmeen eri kategoriaan; Naisille suunnatut lelut, miehille suunnatut lelut, sekä pariskunnille suunnatut lelut. Jokaisen kategorian voittaja ansaitsee itselleen 1 000 puntaa, eli noin 1 130 euroa.

Sinun ei myöskään tarvitse olla alan asiantuntija eikä design-ammattilainen, ottaaksesi osaa kilpailuun. Kunhan sinulla on hyvä idea, ei sinun tarvitse muuta kuin luonnostella design vaikkapa piirtämällä, ja kirjoittaa kuvas, jossa selität lelun konseptin. Lähetä suunnitelmasi LoveHoneylle yrityksen verkkosivuilla  

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!