Katso kuva!
Marika Fingerroos käytävä

Nyt on kieli pitkänä! K18-sivustolla poseeraavan Marika Fingerroosin hillitön povi ei pysy liiveissä: ”Naisella on oikeus olla naisellinen” – kuva!

Hotnow | 20.10.2020 19:41

Kohukaunotar Marika Fingerroos, 41, on julkaissut hemaisevan otoksen Instagramissa. Kuvassa hillitsemätön kaunotar iskee silmää samalla, kun hän lipoo huuliaan kielellään. Vokotteleva virnistys jää silti toiseksi Marikan muhkeiden muotojen rinnalla. 

Kohukaunottaren uhkea povi ei meinaa pysyä liivien suojissa. Marikan rintavarustus pursuaa sinisten liivien yli kuin taikina kakkuvuoasta, kun siinä on liikaa leivinjauhetta. 

Muotojaan povipommi haluaakin esitellä, mikä selviää Marikan käyttämistä #boobs ja #curves -tunnisteista. Tunnisteista ensimmäinen tarkoittaa suomeksi käännettynä rintoja ja toinen kurvikkuutta. 

- Naisella on oikeus olla naisellinen, Marika julistaa.

Lue myös:  Oho! Povipommi Marika Fingerroos, 41, hyppäsi yllättäen aikuisviihteeseen - poseeraa rohkeasti K18-sivustolla! 

Lue myös: Ohoh! Marika Fingerroos hätkäyttää rinnat paljaana – tätä kuvaa ei kannata zoomailla julkisilla paikoilla! 

Perusti OnlyFans-tilin

Seiska uutisoi aiemmin syksyllä, että Marika on perustanut tilin aikuisille suunnatulle OnlyFans-sivustolle, missä kaunotar jakaa erittäin rohkeita kuvia täynnä pelkkää paljasta pintaa.

Marika pyytää OnlyFans-sivunsa tilaajilta tällä hetkellä kuukaudessa 11 dollaria mikä vastaa 9,40 euroa. Tilinsä kuvauksessa Marika kertoo itsestään näin:

- Monitoiminen nainen, joka rakastaa kauniita alusvaatteita, lateksia ja korkokenkiä.

OnlyFansissa kuka tahansa voi julkaista kuvia ja videoita ja pyytää niistä kuukausimaksua seuraajiltaan. Sivuston sisältö on pääosin paljasta pintaa ja aikuisviihdettä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Lue myös: Daisarijösses! Marika Fingerroos poseeraa alastomana suuhunpantavan äärellä: koeajaa kylvyssä aikuisten iloihin sopivaa itsetehtyä välinettä - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!