fbq
Hotnow
05.06.2020 22:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Bikinipylly
Nyt on ihania bikinikroppia! Tv:stä tutut kaunottaret kesäisissä tunnelmissa – hikisen kuumat kuvat!
Hotnow
05.06.2020 22:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Kesä on aikaa, milloin voi huoletta heittää ylimääräiset vaatteet komeroon ja esitellä täysin rinnoin kaunista kroppaansa.

Itsensä ihailun voi suorittaa halutessaan kotinsa suojissa tai jakaa saman ilon muille kuvien muodossa sosiaalisessa mediassa. Niin ovat tehneet nämä upean ihanat bikineihin sonnustautuneet neidot, joita on nähty myös useissa tv-ohjelmissa.

Lue lisää: Kesän bikinitrendi on selvillä - eläinkuosin suosion syy on Netflixin Tiger King!

Georgia Harrison 

Upean kaunis Georgia Harrison herätti erityistä huomiota tänä vuonna, kun hän osallistui Britannian Ex on The Beach -sarjan julkkisversioon. 25-vuotiaan kaunottaren touhut ohjelmassa olivat kiinnostavaa seurattavaa alusta alkaen, sillä hänen ja olympiaurheilijakomistuksen Ashley McKenzien välillä kipinöi kiivaasti. Harmillisesti heidän suhteensa ei kestänyt sarjan päättymisen jälkeen. 

Georgia Harrison

Rhian Sugden

Englantilainen glamour-malli ja näyttelijä Rhian Sugden, 33, on poseerannut useissa miestenlehdissä kotimaassaan.   Povipommin uhkeita muotoja ihailee Instagramin puolella sadat tuhannet seuraajat. 

Usein viettelevissä alusvaatteissa viihtyvä Rhian jättää harvoin kuviensa ihailijat kylmäksi, sillä enemmistö kaunottaren otoksista on hyvin paljastavia. 

Rhian Sugden

Cardi B

Hyvin räväkästä persoonallisuudestaan tunnettu räppäri Cardi B on ollut hyvin avoin stripparihistoriastaan. Hän ei omien sanojensa mukaan häpeile menneitä tekemisiään. Nykyisin Belcalis Marlenis Almánza on ylpeä äiti pienoiselle Kulture-tyttärelleen, eikä vanhemmuus ole estänyt häntä tekemästä lisää suosittua musiikkia. 

Lue lisää: Uutta tietoa Cardi B:n kohutusta strippiklubitappelusta - räppärin hyvä ystävä käski pahamaineisen Bloods-jengin jäseniä baarinaisten kimppuun! 

Hänen raskaana tekemänsä rap-albumi Invasion of Privacy voitti Grammy-musiikkipalkinnon vuonna 2019. 

Cardi B

Hana Cross

Hana Cross, 23, on melkein Beckhamien sukuun päässyt englantilainen malli, sillä hän seurusteli Brooklyn Beckhamin kanssa noin vuoden verran. Hana syytti eron jälkeen David ja Victoria Beckhamin vanhinta poikaa hyvin ilkeäksi heidän yhdeksän kuukauden seurustelun aikana. 

Lue lisää: Päälakea paleltaa! Ex-futaaja David Beckhamilla alkaa hiukset harventumaan – Takavuosien tukkatyylit kadonneet kuin tuhka tuuleen! 

Hana Cross

Amber Davies

Brittiläisestä Love Island -lemmenrealitystä julkisuuteen ponnahtanut Amber Davies on syntynyt Walesissa 23 vuotta sitten. Hän kuvailee olevansa ammatiltaan näyttelijä, vaikka ei ole esittänyt koskaan muuta kuin itseään tv-ohjelmissa.

Diginatiivina Amber tietää, miten saa pidettyä some-seuraajansa kiinnostuneina. Hänen monet bikinikuvansa keräävät keskimääräistä enemmän huomiota Instagramissa. 

Amber Davies

Helen Flanagan

Näyttelijäkaunotar Helen Flanagan tunnetaan parhaiten Rosie Websterin roolistaan saippuasarjassa Coronation Street. Helen ehti esiintyä maineikkaassa sarjassa useita vuosia. Hänen 12 vuotta kestänyt roolinsa toki on vain murto-osa maailman pisimpään esitetyssä saippuasarjassa. 

Lue lisää: Kuumat, kauniit ja rohkeat! Saippuasarjan tähdet esittelevät uskomattoman upeita vartaloitaan – kuvat!

Kaunotar on pitänyt itsensä julkisuuden valokeilassa roolinsa jättämisestä huolimatta, koska hän on ollut mukana tosi-tv-sarjoissa kommentaattorina tai osallistujana.   

Helen Flanagan

Ferne McCann

Ferne McCannin kauniit kasvonpiirteet ovat tulleet tutuiksi brittiläisiä tosi-tv-ohjelmia seuranneille. Englannissa syntynyt malli on 29 ikävuotensa aikana ehtinyt näyttää naamaansa muun muassa The Only Way is Essex -ohjelmassa, jossa hän oli mukana vuosina 2013-2016. Tämän lisäksi hän on ollut I’m a Celebrity…Get Me Out of here! -sarjassa tuotantokaudella 15. 

Vierailevana tähtenä Ferne on ollut sarjoissa Loose Women ja Up Late With Ryan sekä deittailuohjelmassa Celebs Go Dating. Parisuhteen kaipuu on myös ajanut kaunottaren seurustelemaan sarjoissa tutustumiinsa miehiin, kuten Charlie Simsin (The Only Way is Essex) ja George Shelleyn (I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!) kanssa.

Ferne McCann