Skip to main content
Seksiä kannattaa harrastaa heti aamusta.

Nyt herätyskello soimaan vähän aiemmin: seksiä kannattaa harrastaa aamuisin!

Arkiaamut ovat niin kiireisiä, ettei romantiikka usein edes juolahda mieleen, ja pariskunnat jättävätkin seksin usein suosiolla iltaan. Aamuseksissä on kuitenkin etunsa. Seksin harrastaminen aamuisin nimittäin parantaa mielialaa, antaa energiaa ja laskee verenpainetta.

Forza Supplements pyysi tuhatta koehenkilöä kirjaamaan, koska he harrastivat seksiä, ja koska he havaitsivat sillä olevan eniten hyötyvaikutuksia. Useimmat osallistujat kokivat, että noin kello 7.30, tai noin 45 minuuttia heräämisen jälkeen, oli päivän paras aika seksin harrastamiselle. 

Seksi sopii aamuihin, koska ihmiset ovat silloin energisimmillään. Lisäksi, koska miehen testosteronitasot ovat korkeimmillaan heti aamulla, he todennäköisesti kestivät kauemmin sängyssä. Aamuseksillä on myös positiivisia vaikutuksia alkavaan päivään. Koehenkilöt kertoivat sen muun muassa auttavan tehokkaasti stressiin. Endorfiinit myös auttoivat takaamaan paremman mielialan koko päiväksi.

Lisäksi seksillä on monia positiivisia vaikutuksia myös terveyteen; seksi auttaa alentamaan verenpainetta sekä tekee hyvää sydämelle. Aamuseksi onkin erinomainen tapa taata päivälle terveellinen aloitus.

Lähde: The Sun


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!