fbq
Hotnow
11.07.2017 21:22
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Nainen myönsi olevansa kovaääninen rakastaja.
Neljän lapsen äiti myönsi olevansa "New Yorkin kovaäänisin rakastaja"!
Hotnow
11.07.2017 21:22
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

49-vuotias Olga Valerio (ei kuvassa) on myöntänyt olevansa "New Yorkin kovaäänisin rakastaja". Olga teki tunnustuksen sen jälkeen, kun hänen tyttärensä sai asiasta syyt niskoilleen.

Olga ja hänen 26-vuotias kumppaninsa, Byron Perez, harrastivat niin kovaäänistä seksiä, että viranomaiset saivat asiasta peräti kuusi valitusta. Brooklynin asukkaat valittivat, että pariskunnan huokailut ja ähinä pitivät heitä hereillä öisin. Valtaosa kuitenkin epäili, että syypää oli Olgan raskaana oleva tytär, Dahiana. Dahianaa alettiin ahdistella kaduilla. Hän kertoo erään miehen jopa yrittäneen tarjota hänelle 40 000 dollaria seksistä. Dahiana sanoo kokeneensa kiusalliseksi, että ihmiset luulivat hänellä olevan suhde äitinsä poikaystävään.

"Äidillisen rakkauteen" vedoten Olga onkin nyt astunut esiin ja ottanut vastuun teoistaan. Hän myöntää aluksi olleensa vastahakoinen tunnustamaan asiaa, sillä hän pelkäsi, että häntä pilkattaisiin nuoresta rakastajasta.

– En tunne itseäni vanhaksi, mutta ihmiset alkavat puhua, tiedätkö? En ollut varma, halusinko joutua sellaiseen tilanteeseen, hän myönsi. 

Hän ei kuitenkaan koe, että heidän intohimon osoituksissaan olisi mitään väärää. Hän onkin hämillään valitusten määrästä.

– Se on luonnollista, se on normaalia, neljän lapsen äiti vakuuttaa.

– En tajunnut, että olimme liian kovaäänisiä!

Myös Perez vakuuttaa, ettei hän ole ollut tietoinen metelistä. Hän ei osannut sanoa, onko hän itse keskivertoa äänekkäämpi rakastaja.

Lähde: New York Post

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »