Hotnow

Neljä masturbaatiokikkaa, joita miehet unohtavat kokeilla!

22.05.2018 21:04

Suurin osa miehistä tyydyttää itseään. Valtaosa miehistä myös noudattaa samoja vanhoja kaavoja masturboidessaan. Vaikka ne toimivat, saattaa samojen liikkeiden toistaminen käydä tylsäksi. 

- Uusien tyylien ja tekniikoiden kokeilu voi lisätä nautintoa, sanoo parisuhteisiin erikoistunut psykologi, tohtori Chris Donaghue.

Mikä parasta, itsetutkiskelu voi tehdä miehestä myös paremman rakastajan.

Vaihda asentoa

Aivan kuten seksi kumppanin kanssa, myös masturbaatio on kiinnostavampaa, kun asentoja muistaa vaihdella silloin tällöin.

– Ihmiset nauravat, kun kysyn heiltä, ovatko he masturboineet seisaalteen, Donaghue selittää. Vastaus on melkein aina ei.

Luovuus itsetyydytyksessä auttaa kasvattamaan itsevarmuutta makuuhuoneessa. Se saattaa tehdä miehestä entistä halukkaamman kokeilemaan uusia asioita myös kumppanin kanssa. 

Tutkaile vartaloasi

Todennäköisesti huomio masturbaatiossa keskittyy penikseen. Muita erogeenisia alueita ei kuitenkaan kannata unohtaa.

– Koko kehomme on viritetty tuntemaan nautintoa, Donaghue selittää.

Esimerkiksi nännit ja sisäreidet ovat myös miehillä tuntoherkkiä alueita, joiden kosketteleminen voi tuntua nautinnolliselta.

Kiusoittele

Toki itsetyydytyksen tavoitteena on orgasmi, mutta sen kanssa ei tarvi kiirehtiä. Viivytteleminen voi tuottaa aivan uudenlaista nautintoa.

Jotkut ejakulaation lykkäämistä säännöllisesti harjoittavat miehet kykenevät jopa saamaan moninkertaisia orgasmeja.

Kokeile seksileluja

Seksilelut eivät ole ainoastaan naisten itsetyydytykseen. Esimerkiksi Fleshlightin kaltainen tekovagina tuo leikkiin aivan uudenlaisia tuntemuksia ja voimistaa nautintoa.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!