fbq
Hotnow
12.10.2017 21:02
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS
Yhden yön jutut ovat yleisiä.
Nämä yhden yön jutut jokainen tunnistaa!
Hotnow
12.10.2017 21:02
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS

Näin Tinderin aikakaudella moni meistä on kokenut yhden yön juttuja. Syystä tai toisesta harkintakyky usein pettää helpommin satunnaisten petikumppanien kanssa, kuin vakituisen kumppanin etsinnässä. Itse asiassa, on olemassa yhden yön juttujen stereotyyppejä, jotka lähes jokainen puolituntemattoman kanssa seksiä harrastanut tunnistaa.

Se humalainen

Heräät krapulan kourissa täysin vieraasta sängystä. Mietit miten päädyit sinne. Vieressäsi nukkuu henkilö, jota et ole eläessäsi nähnyt. Tässä tilanteessa saattaa olla syytä hiippailla ulos vähin äänin.

Se sopimaton

Oletko joskus päätynyt sänkyyn sellaisen henkilön kanssa, jonka kanssa sinun ei todellakaan olisi pitänyt harrastaa seksiä? Niin on moni muukin. Kyseessä voi olla pomosi, tuttusi poikakaveri tai vaikkapa ruokalähetti. Asia on kiusallinen viimeistään seuraavana aamuna, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi, joten hyväksy virheesi ja siirry elämässä eteenpäin.

Se vastakohdat viehättävät -juttu

Tosielämässä et koskaan viettäisi aikaa kyseisen henkilön kanssa. Jostain selittämättömästä syystä kemiaanne makuuhuoneessa ei kuitenkaan käy kiistäminen. Siinä ei ole mitään vikaa, kunhan muistat, että kyse on pelkästä seksistä. Älä pilaa sitä puhumalla politiikasta tai mielenkiinnonkohteistasi.

Se, jonka halusit olevan enemmän

Joskus yhden yön jutuista kehittyy jotain suurempaa. Valitettavasti joskus taas käy niin, että harrastat seksiä henkilön kanssa, josta olet kiinnostunut, mutta sen jälkeen et enää kuule hänestä. Et voi muuttaa kenenkään mielipidettä, joten tyydy vaalimaan yhtä yhteistä muistoanne.

Se, missä on kyse tyydytyksestä

Et halua sitoutua mihinkään, mutta haluat seksiä. Siinä ei ole mitään vikaa, kunhan teet asian selväksi myös toiselle osapuolelle.

Se, jonka tunnet jo ennestään

Päädyitkö hetken mielijohteesta sänkyyn henkilön kanssa, joka on ollut ystäväsi jo vuosia? Sen ei tarvitse olla hankalaa, jos molemmat haluatte samaa asiaa. Haluatteko aloittaa parisuhteen, vai haluatteko pysyä ystävinä? 

Lähde: Metro UK

Tilaa Seiskan uutiskirje! »