Hotnow

Nämä viisi asiaa pitäisi löytyä jokaisen naisen yöpöydän laatikosta!

14.04.2017 21:30

Yöpöydän laatikko on intiimi paikka, jonne naiset tavallisesti säilövät suoskkivibraattorinsa. Siltä varalta, että mielihyvää tuottaa baari-illan päätteeksi joku muu kuin hieromasauva, on yöpöydän laatikkoon syytä säilöä myös muita olennaisia tarvikkeita.

Women's Health listasi viisi asiaa, jotka tulisi löytyä jokaisen naisen yöpöydän laatikosta. 

1. Kondomit

Naisen ei pidä koskaan jättää ehkäisyä yksin miehen vastuulle. Olipa henkilökohtainen ehkäisyvalintasi sitten kondomi tai jokin muu, on suojausta syytä säilyttää aina käden ulottuvilla. Lateksikondomit antaa parhaan suojan sukupuolitaudeilta ja ei-toivottua raskaudelta.

2. Silikonipohjainen liukaste

Emättimen kuivuus on yleinen vaiva ja se voi tehdä seksistä kivuliasta. Liukaste saa hommat sujumaan kivutta. Liukaste saattaa tehdä seksistä entistä nautinnollisempaa myös niille, jotka eivät kärsi kuivuudesta. Silikonipohjainen liukaste on hyvä valinta, koska sitä ei tarvitse käyttää suurta määrää tulosten saamiseksi.

3. Vibraattori

Jos nainen ei omista vibraattoria, on sellainen aika hankkia. Seksilelu on loistava tapa tutustua omaan kehoonsa ja oppia ymmärtämään, millaiset tuntemukset ja tekniikat itselle toimivat. Lelut sopivat myös kumppanin kanssa käytettäväksi silloin, kun sängyssä kaivataan hieman lisäkipinää.

4. Laite Kegel-harjoituksiin

Lantionpohjalihaksia voidaan vahvistaa siinä missä kehon muitakin lihaksia. Kegel-harjoitusten tunnollinen toistaminen voi esimerkiksi saada orgasmit tuntumaan entistä voimakkaammilta. Säilytä apuvälineitä yöpöydän laatikossa, jotta innostut tekemään jumppasi mahdollisimman usein. 

5. Eroottinen kirjallisuus

Eroottinen kirjallisuus toimii libidon tehostajana, sillä lukeminen palauttaa seksin mieleesi. Kikkaa on hyvä hyödyntää esimerkiksi, jos työstressi estää sinua rentoutumasta. Kirjaa voi lukea myös yhdessä partnerin kanssa, jolloin pääsette yhdessä oikeaan mielentilaan. Se voi myös rohkaista teitä jakamaan omia fantasioitanne entistä rohkeammin.

Lähde: Women's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!