Hotnow

Nämä profiilikuvat toimivat nettideittailussa - ja nämä eivät!

26.03.2018 22:02

Uusi tutkimus, johon osallistui 5 000 ihmistä, paljastaa ne asiat profiilikuvissa, jotka saavat ihmiset pyyhkäisemään oikealle deittisovelluksessa. Kyselyn toteutti deittisovellus Badoo.

Naiset pyyhkäisevät oikealle varmimmin (30%) silloin, kun mies esiintyy profiilikuvassaan maalaismaisemassa. Toiseksi varmin tapa saada naiset pyyhkäisemään oikealle, on ottaa profiilikuvaan mukaan koira.

Myös tatuoinnit (18%), parta (18%) ja auto (7%) kuvassa parantavat miesten mahdollisuuksia deittisovelluksissa.

Sen sijaan vasemmalle naiset pyyhkäisevät todennäköisimmin silloin, kun mies esiintyy profiilikuvassaan viehättävän naisen kanssa (-54%). Myöskään ryhmäkuva, josta profiilin omistajaa on vaikea tunnistaa on huono idea. Yllättävää kyllä, paidattomat kuvat ja saliselfiet tai peilin kautta otetut selfiet eivät myöskään vetoa naisiin.

Entäs naisten profiilikuvat?

Miesten maku vaikuttaisi olevan melko lailla päinvastainen naisiin nähden. Naiselle varmin tapa löytää seuraa on esiintyä profiilikuvassaan alusvaatteissa tai bikineissä. Tämä parantaa naisen vientiä 33-prosenttisesti. Myös sali- ja peiliselfiet vetovat kyselyn perusteella miehiin.

Myös naisten kohdalla maalla otetut kuvat ja koirien kanssa poseeraaminen ovat fiksuja valintoja.

Myös miehet pyyhkäisevät vasemmalle varmimmin silloin, kun profiilin haltijaa on vaikea löytää ryhmäkuvasta (-40%). Myöskään komean miehen kanssa poseeraaminen ei paranna naisen mahdollisuuksia (-34%). Miehiin eivät vetoa myöskään söpis-filtterit, kuten Snapchatista tutut koiran nenät ja korvat (-29%). Kasvokuvat eivät riitä miehille, sillä kokovartalon puuttuminen heikentää naisen mahdollisuuksia 21 prosenttia.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!