Hotnow

Nämä ovat vuoden 2019 seksitrendit!

17.01.2019 20:55

Uusi vuosi, uudet kujeet. Kukapa tietäisi seksistä enemmän kuin seksilelujen valmistaja? Seksileluyhtiö LELO on antanut ennusteensa vuoden 2019 seksitrendeistä.

1. Avoimet ja polyamoriset suhteet

Suhteet, joihin kuuluu useampia kumppaneita, eivät sinällään ole uusi ilmiö. LELO uskoo kuitenkin, että vuonna 2019 "vaihtoehtoisista" suhdemalleista tulee entistä hyväksytympiä. avoimista suhteista ja polyamoriasta tulee entistä hyväksytympää.  

– 2019 tuo todennäköisesti polyamorisen yhteisön ja vastaavanlaiset dynamiikat valtavirtaan, yritys toteaa.

2. Sinkkuus

LELO ennustaa, että yksi vuoden 2019 suurimmista suuntauksista on onnellinen sinkkuus. Etenkin naiset nauttivat nyt sinkkuelämästä kypsemmällekin iälle saakka:

– Tämä on jatkoa vuosikymmeniä jatkuneelle kehityssuunnalle. Vuonna 1971 naimisiin mentiin keskimäärin 22,4-vuotiaana, vuonna 2018 sama numero oli 31 vuotta.

3. Seksinuket

Seksinuket ovat tulleet jäädäkseen. LELO uskoo, että huipputekniset ja realistiset nuket sen kun kasvattavat suosiotaan tänä vuonna.

4. Tekoäly

Seksinuket eivät ole ainoa teknologian kehitysaskel seksin saralla. Tekoäly tulee olemaan entistä vahvemmin läsnä ihmisten seksielämissä.

– 2019 on keinoälyn vallankumous seksissä, LELO lupaa:

– Tämä tulee ilmenemään useilla mielenkiintoisilla tavoilla. Amazonin Alexan kaltaisten laitteiden menestyksen perusteella voi ennustaa, että kaikenlaiset seksilelut pystyvät pian oppimaan nautintosi kaavat ja ominaispiirteet ja räätälöimään itsensä juuri sinulle sopivaksi. 

5. Miehen nautinto

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi vuosi 2019 tulee olemaan miehille suunnattujen seksilelujen kulta-aikaa.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!