Hyppää pääsisältöön
Seksityöntekijä kertoo, millainen on huono asiakas.

Nämä ovat seksityöläisen ärsyttävimmät asiakkaat - tuo omat vaatteesi!

Kuten kaikissa palveluammateissa, myös seksialalla asiakkaita on moneen lähtöön. Eräs seksityöläinen paljastaa pahimmat asiakastyypit, joihin hänen alallaan törmää.

Ristiinpukeutuja

Ristiinpukeutumisessa sinällään ei ole mitään vikaa. Itse asiassa kyseessä on yllättävän suosittu harrastus miesten keskuudessa. Ammattilaista kuitenkin ärsyttää, mikäli ristiinpukeutuja saapuu tapaamiseen ilman omia varusteitaan. Seksityöläinen ei ole teatterin puvustaja, joten on epärealistista odottaa, että häneltä löytyisi upeita asuja erinäköisille ja -kokoisille asiakkailleen.

Varuillaan oleva

Moni asiakas on huolissaan yksityisyydestään. Moni tivaa ammattilaisilta, kuinka hienovaraisia nämä osaavat olla, ikään kuin seksityöläiset mainostaisivat palveluitaan valaistuin kyltein. 

Pelastaja

Pelastajakompleksi on yleinen piirre seksialan asiakkailla. He uskovat, että seksityöläiset on pakotettu alalle ja kaipaavat pelastajaa. Ostaessaan naiselta seksipalveluita, he jakavat myös lohdutuksen sanoja luvaten, että Jumalalla on suurempia suunnitelmia hänen varalleen.

Fantasioija

Osalla asiakkaista on suuria unelmia sen suhteen, mitä makuuhuoneessa tulisi tapahtua. Vaikka seksityöläiset ovat yleensä valmiita toteuttamaan erikoisempiakin toiveita, ei heillä välttämättä ole resursseja megaluokan fantasioihin. Jos fantasiasi sijoittuu muinaisen Egyptin aikoihin, kannattaa lavasteista huolehtia itse.

Ajantuhlaaja

Älä tuhlaa ammattilaisen aikaa, ellet aio maksaa hänelle. Ajan tuhlaamiseen kuuluvat loputtomat sähköpostiviestit ja ajanvaraukset, joihin asiakas ei ilmesty.

Tinkaaja

Tinkaajat eivät ole tervetulleita takaisin. Tinkaaminen on erittäin loukkaavaa ammattilaista kohtaan. He ovat määritelleet työlleen hinnan, ja he pitävät siitä kiinni. Ethän tinkisi vuokrastasi tai ruokaostoksistasikaan?

Lähde: Metro


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!