Hotnow

Nämä ovat pettävän kumppanin tunnusmerkit!

29.06.2018 22:01

Pettäminen on valitettavan yleistä, mutta miten tiedät, onko kumppanisi uskotonta laatua? Finding Your Feet -elokuvan DVD:n julkaisun kunniaksi tilattu tutkimus kysyi tuhannelta pariskunnalta, mitä ovat yleisimmät pettämisestä kielivät asiat.

Puhelin, "ylityöt" ja uudet ystävät

Kaikkein suurin varoitusmerkki on vastaajien mukaan se, että kumppani alkaa saada puheluita tai tekstiviestejä yöaikaan.

Toiseksi eniten heitä epäilyttivät yhtäkkiä alkaneet ylityöt, jotka tuntuvat venyttävän työpäiviä myöhään iltaan.

41 prosenttia vastaajista ajatteli, että jos kumppani kantaa puhelinta mukanaan, saattaa hänellä olla jotain salattavaa. Samaa viestii myös puhelimen pääsykoodin vaihtaminen.

Hälytyskellojen pitäisi soida myös, jos kumppani alkaa käydä  säännöllisesti ulkona "uusien" ystävien tai kollegoiden kanssa.

Rahan käyttö

Suuri osa on sitä mieltä, että ulkonäkö on yksi helpoimmista tavoista havaita pettäjä. Jos kumpoanisi alkaa yhtäkkiä shoppailla uusia alusvaatteita, käyttää uutta hajuvettä tai muuten huolehtia ulkonäöstään aiempaa enemmän, saattaa hän tehdä sen jonkun toisen mieliksi.

Koska pettäminen ei yleensä ole halpaa, myös hotellilaskut, ravintolakuitit, tai muut selittämättömät menot saattavat paljastaa pettäjän.

Kyselyn mukaan joku, jolla on suhde, todennäköisesti saattaa myös haluta entistä enemmän (tai vähemmän) seksiä kumppaninsa kanssa.

Varo kontrollointia

Vastaajista valtaosa (79%) ilmoitti tutkivansa kumppanin puhelimen epäillessään uskottomuutta. Vaikka lähes puolet (49%) koki pettämisen olevan anteeksiantamatonta, 39 prosenttia oli valmiita yrittämään suhteen pelastamista pettämisestä huolimatta.

On tärkeää muistaa, ettei yksikään yllä mainituista seikoista välttämättä tarkoita, että toinen on uskoton. Lisäksi, vaikka epäilisit uskottomuutta, toisen vakoileminen ja hänen menemistensä rajoittaminen on kontrolloivaa, tai pahimmillaan jopa rikollista käytöstä.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!