Kodin esineilläkin voi piristää seksielämää.

Nämä ovat parhaat kotitekoiset seksilelut - tiesitkö, että puhelimestakin saa vibraattorin?

16.06.2017 21:01

Seksileluja on nykyään tarjolla joka lähtöön. Lelubisnes tarjoaa laitteita niin sinkuille kuin pareille, niin homoille kuin heteroille, ja miehille ja naisille. Seksilelut ovat erinomainen tapa tuoda makuuhuoneeseen kipinää, mutta niihin ei ole pakko upottaa omaisuuksia. Koti on pullollaan esineitä, jotka tarjoavat hupia aivan ilmaiseksi.

Hammasharja

Sähköhammasharjan värinät tuntuvat upealta klitorista vasten. Huolehdi vain, että puhdistat hammasharjan huolellisesti ennen käyttöä ja sen jälkeen. Älä myöskään hankaa herkkiä alueita itse harjasosalla.

Pölyhuiska 

Elokuvista tuttu, höyhenistä valmistettu pölyhuiska toimii kumppanin kiusoittelussa. Tämänkin välineen kohdalla on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota hygieniaan.

Keittiölasta 

Alkavatko kämmenet punoittaa kumppanisi piiskaamisesta? Ei hätää, ota avuksi keittiölasta. Kuminen lasta soveltuu myös S&M-aloittelijoille, sillä pehmeä materiaali ei saa aikaan suurta vahinkoa.

Vyö 

Vyö on erinomainen sidontaväline, sillä se ei vaadi solmujen osaamista. Käytä sitä sitoaksesi kumppanisi kädet sängynpäätyyn, kun yritätte jäljitellä Fifty Shades of Greytä.

iPhone 

Tiesitkö, että on olemassa lukuisia sovelluksia, jotka tekevät luotettavasta iPhonestasi vibraattorin? 

Tyynyt

Käytä tyynyjä asennon optimointiin. Pinoa tarvittava määrä tyynyjä selkäsi alle, jotta kumppanisi pääsee työntymään syvemmälle.

Helmikaulakoru

Käytä koru jääkaapissa tai kylmän vesihanan alla ja kuljeta helmiä sen jälkeen kumppanisi iholla. Käske häntä keskittymään sen aiheuttamiin tuntemuksiin.

Hiusdonitsi

Sujauta kasariasuste peniksen ympärille ja kyseessä on kotitekoinen penisrengas. Se saa miehen erektion kestämään pidempään ja tarjoaa samalla sinulle verratonta silmäniloa.

Pussinsulkija

Pussien sulkemiseen tarkoitettu klipsi soveltuu myös sadomasokismiin. Käytä niitä esimerkiksi nännipuristinten asemasta.

Sukkahousut

Lojuuko komerossasi pari reikiintyneitä sukkahousuja, joita et ole raaskinut heittää pois? Niille on käyttöä makuuhuoneessa, kun hyödynnät niitä kumppanin silmien tai ranteiden sitomisessa.

Pesukone 

Linkouksesta voi nauttia yksin tai yhdessä.

Suihku

Suihkupää on tehokas väline itsetyydytykseen, kunhan tähtäät sen klitorikseen.

Lähde: Cosmopolitan

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!