Jotkut deittisovellukset on suunnattu erityisesti naisille.

Nämä ovat parhaat deittisovellukset naisten väliseen rakkauteen!

01.05.2018 20:56

Tinder, Grindr, Bumble... deittisovelluksia on moneen lähtöön. Etenkin seksuaalivähemmistöihin kuuluvien saattaa olla vaikea löytää valtavasta valikoimasta itselle parhaiten sopiva sovellus. Metro UK listasi parhaat sovellukset naisten väliselle rakkaudelle.

Scissr 

Scissr on "räätälöity lesboille, queereille, homoseksuaaleilla, biseksuaaleille ja bi-uteliaille," sovellus kuvaa itseään. Sovelluksen ylläpito huolehtii siitä, etteivät miehet pääse luomaan palveluun feikkiprofiileja.

Wapa

Wapa on samankaltainen sovellus, kuin Grindr, mutta naisille. Paitsi että sovellus näyttää kaikki sijaintisi lähistöllä olevat naiset, se myös tarjoaa käännöspalveluita, jotta sovellusta voi käyttää matkustaessa.

Moovz

Moovz on kaikenlaiseen networkingiin tarkoitettu sovellus, jossa on kuitenkin laaja LGBT-yhteisöstä. Sovellus sopii erityisen hyvin heille, jotka haluavat ystävystyä toisen kanssa ennen romanttisen suhteen aloittamista.

AG – All Girls Hangout 

AG – All Girls Hangout muistuttaa Wapaa, sillä se valikoi potentiaalisia kumppaneita sijainnin perusteella. Kyseessä on kuitenkin toimiva sovellus seuraa etsiville lesbonaisille.

HER

HER on deittisovellus, johon kuuluu maailman suurin lesbo-, bi- ja queer-yhteisö. Myös tämä sovellus tarkistaa profiilit, mikä tekee treffailusta turvallisempaa.

Lähde: Metro UK

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!