Hyppää pääsisältöön
Naisilla on fantasioita.

Nämä ovat naisten yleisimmät seksifantasiat!

Jokaisella on seksiin liittyviä fantasioita. Etenkin naiset ujostelevat usein puhua niistä avoimesti, mutta fantasioiden jakaminen kumppanin kanssa voi parantaa seksielämää entisestään. 

Metro UK listasi naisten yleisimmät fantasiat.

1. Hallitseva kumppani

BDSM on nykyään kovassa huudossa, ja moni nainen haaveileekin dominoivasta seksikumppanista. On kuitenkin syytä muistaa, että fantasiat eivät aina ole kirjaimellisesti sitä, mitä ihmiset haluavat todellisessa elämässä. Ennen kuin alat sitoa ja piiskata kumppaniasi, on rajoista syytä keskustella yhdessä. Lisäksi, se, että nainen haluaa miehen ottavan ohjat sängyssä, ei automaattisesti tarkoita, että hän kaipaisi makuuhuoneen ulkopuolella kontrolloivaa miestä.

2. Hallitseminen

Monet naiset fantasioivat myös valtasuhteen toisessa päässä olemisesta. Ajatus seksikkäästä dominasta kiihottaa sekä naisia että miehiä. Moni BDSM-leikeistä nauttiva haluaa myös vaihdella alistajan ja alistetun roolien välillä.

3. Seksi ventovieraan kanssa

Seksi ventovieraan henkilön kanssa on yksi yleisimmistä fantasioista. Siinä yhdistyvät riskinotto ja jännitys. Todellisuudessa läheskään kaikki naiset eivät lähde tätä fantasiaa toteuttamaan. Mikäli fantasian haluaa toteuttaa, on syytä noudattaa varovaisuutta, sekä muistaa turvaseksi.

4. Seksi rahaa vastaan

Monella naisella on seksifantasioita, joihin liittyy raha. Tämä voi tarkoittaa seksin harrastamista rahaa vastaan, tai strippaamista käteistä heluttelevien miesten edessä. Raha tekee seksistä liiketoimen, ja vie tunteet pois pelistä. Asiaan liittyvä stigma tekee ajatuksesta entistä kiihottavamman.

5. Seksi kielletyn henkilön kanssa 

Vaikka useimmat naiset eivät mene sänkyyn ystäviensä poikaystävien kanssa, seksi kielletyn henkilön kanssa on yleinen fantasia. Taannoinen tutkimus paljasti, että jopa 65 prosenttia naisista on fantasioinut sellaisesta henkilöstä, jonka kanssa heidän ei todellisuudessa pitäisi harrastaa seksiä.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!