Kolmen kimppa on yleisin fantasia.

Nämä ovat 6 yleisintä seksifantasiaa!

10.07.2018 16:02

Meillä kaikilla on fantasioita ja ne ovat usein varsin henkilökohtaisia. Jotkut fantasiat ovat kuitenkin yleisempiä kuin toiset. Nyt tohtori Justin Lehmiller on selvittänyt "uraauurtavassa tutkimuksessa", millaiset fantasiat erityisesti vetoavat ihmisiin. Lehmiller haastatteli 4175 ihmistä heidän seksifantasioistaan. Tulosten perusteella tohtori Lehmiller listasi kuusi yleisintä seksifantasiaa.

1. Kolmen kimppa

Ei liene yllätys, että fantasioiden suosikki on seksi useamman kumppanin kanssa. Huikea 89 prosenttia vastaajista myöntää, että he fantasioivat kolmen kimpasta. Parisuhteessa elävien ihanteellisesssa kolmen kimpassa oli mukana myös heidän kumppaninsa. Vaikka heteromiehet haikailivat seksistä kahden naisen kanssa, heteroseksuaalisten naisten joukossa kolmannen osapuolen sukupuolelle ei ollut selvää suosikkia.

2. BDSM

Tohtori Lehmillerin havaintojen mukaan suurin osa ihmisistä fantasioi ainakin yhdestä BDSM:n (Bondage, Discipline, Sadism, Masochism) osa-aloista. Naiset unelmoivat hieman useammin sadismista, kuten piiskaamisesta ja puremisesta. Useinmiten BDSM:stä fantasioivat ihmiset halusivat olla vastaanottava osapuoli.

LUE LISÄÄ: Ihmiset haluavat entistä rajumpaa seksiä!

3. Jotain uutta

Olipa kyseessä sitten uusi paikka, asento tai kumppani, moni kaipaa muutoksia makuuhuoneen tavanomaisiin rutiineihin. Sekä miehet että naiset myönsivät fantasioivansa muun muassa seksistä julkisella paikalla, kuten toimistossa, hississä tai puistossa.

4. Kumppanin jakaminen

Alle prosentti vastaajista fantasioi pettämisestä. Tohtori Lehmiller havaitsi kuitenkin, että peräti 79% miehistä unelmoi avoimesta suhteesta. Naisista 62% havaitsi ei-yksiavioisesta suhteesta.

LUE LISÄÄ: Jennien, 20, takapuoli julistettiin Temptation Islandin parhaaksi - paljasti varatun Eliaksen seksifantasian: ”Hänellä taitaa olla pientä fetissiä!"

5. Merkityksellinen seksi

Enemmistö vastaajista (70 prosenttia) ei kaipaa tunteetonta seksiä. Sen sijaan he fantasioivat seksistä, jossa he saavat tuntea olonsa halutuksi, arvostetuksi ja rakastetuksi. Sekä miehet että naiset halusivat kokea, että kumppani piti heitä vastustamattomina ja seksuaalisesti taitavina. Yhdeksän kymmenestä vastaajasta sanoi, että he fantasioivat säännöllisesti nykyisestä kumppanistaan.

6. Seksi samaa sukupuolta olevan kanssa 

Monet vastaajat, jotka kokevat olevansa heteroseksuaaleja, fantasioivat seksistä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa. Heteonaisista 59 prosenttia haaveili seksistä muiden naisten kanssa. Miesten kohdalla fantasia oli harvinaisempi, sillä 26 prosenttia heteromiehistä fantasioi seksistä miesten kanssa. Yksi kolmesta miehestä oli kuitenkin fantasioinut seksistä transseksuaalin henkilön kanssa.

LUE MYÖS: Nämä ovat naisten yleisimmät seksifantasiat! 

Lähde: Mirror

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!