Hotnow

Nämä kolme sanaa saavat kumppanisi käymään kuumana!

23.10.2018 22:18

Kaulan suuteleminen tai korvan näykkiminen ovat hyvää esileikkiä, mutta jo pelkät sanat voivat saada kumppanin käymään kuumana.

Erotiikkaliike EdenFantasys.com paljasti kolme sanaa, jotka saavat kumppanin villiintymään. Ja ei, ne eivät ole "Minä rakastan sinua".

Sivusto kysyi 2 000 henkilöltä, mikä heidät sytyttää makuuhuoneessa. Kävi ilmi, että niinkin yksinkertainen lause, kuin "minä pidän tuosta", todennäköisesti kiihottaa kumppaniasi. 76 prosenttia kyselyyn vastanneista piti verbaalista rohkaisua yksinkertaisena, mutta tehokkaana tapana parantaa seksikokemusta. 

– Tutkimus osoitti, että ei-fyysiset hellyydenosoitukset ovat kiihottavia kaikkien mielestä, vahvistaa EdenFantasys.comin edustaja Fred Petrenko:

– Sanonta, että tarvitsemme vain rakkautta, on yhtä totta nyt, kuin ennenkin.

Suuseksi auttaa pääsemään tunnelmaan

Toisaalta myös fyysiset teot kiihottavat. Suuseksi oli vastaajien mukaan hyvä tapa saada kumppani oikealle tuulelle. Sekä miehet että naiset pitivät suuseksiä kiinnostavana. Yllättävää kyllä, miehet olivat naisia halukkaampia antamaan suuseksiä. 76 prosenttia miehistä sanoi, että suuseksin antaminen kiihotti myös heitä itseään, kun taas naisista samoin ajatteli vain 56 prosentista naisista.

Myös kaulan suuteleminen, hyvältä tuoksuminen, seksikkäät alusvaatteet, kiusoittelu ja katsekontakti vaikuttaisivat kyselyn perusteella olevan hyviä tapoja saada kumppani syttymään. Sen sijaan huonoa hygieniaa, ilkeilyä ja muille flirttailua tulisi välttää keinolla millä hyvänsä.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!