Naiset fantasioivat ruoan käyttämisestä osana seksiä.

Näitä yllätyksiä seksin aikana toivotaan ja pelätään: listasimme unelmat ja painajaiset!

17.04.2017 17:30

Jokaisella on omat fantasiansa seksin suhteen. Toisaalta jokaisella on myös omat kauhuskenaarionsa siitä, mikä on pahinta, mitä makuuhuoneessa voi tapahtua. OnlineDoctor tiedusteli 2 000 henkilöltä heidän unelmiaan ja painajaisiaan seksin suhteen.

Vastaajien mielestä kaikkein ihanin yllätys olisi, jos kumppani keksisi sisällyttää ruoan osaksi seksiä. Esimerkiksi kermavaahdolla leikkiminen vaikuttaisi olevan ehdottomasti hauskin tapa tuoda seksiin uutta kipinää. Näköjään Kim Kardashianin vaikutus ylettyy myös ihmisten makuuhuoneisiin, sillä toiseksi yleisin toive oli, että kumppani keksisi kuvata seksipuuhat.

Myös arkiset vahingot, kuten tavaroiden hajottaminen intohimon huumassa sekä vaatteiden repeäminen saivat seksin tuntumaan entistä kuumemmalta. Listan alapäähän pääsi myös toive siitä, että kumppani tajuaisi suukotella tai imeä vastaajan varpaita.

Muista kumppanisi nimi!

Vastaajien pahin painajainen oli, että kumppani kutsuisi heitä väärällä nimellä sängyssä. Tämä oli sekä naisten että miesten pahin pelko. Ja vaikka seksi julkisilla paikoilla on yleinen fantasia, valtaosa vastaajista piti painajaismaisena sitä, että joku ulkopuolinen kävelisi sisään kesken seksin.

Kolmanneksi yleisin pelko oli, että vahingossa päästetty pieru seksin aikana pilaisi romantiikan. Listalla komeili myös monia muita ruumiillisia toimintoja, joiden ei koettu kuuluvan seksiin. Vahingossa pissaaminen, röyhtäisy ja jopa aivastaminen seksin aikana olivat vastaajille stressaava ajatus.

Neljännelle sijalle sen sijaan ylsi epätodennäköinen kauhuskenaario, että miehen penis vääntyisi seksileikeissä niin, että ilta päätyisi ensiapuun.

Lähde: OnlineDoctor

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!