Hyppää pääsisältöön
Norjassa saadaan eniten orgasmeja.

Näissä maissa saadaan eniten orgasmeja - brasilialaiset ovat huutajia!

Jos orgasmit ovat olleet viime aikoina niukassa, kannattaa suunnata Norjaan. Uuden tutkimuksen mukaan Norjassa saadaan enemmän orgasmeja kuin missään muualla maailmassa.

Seksileluvalmistaja LELO:n kyselyyn osallistui 2200 vastaajaa 21 eri maasta. Kysely paljasti, että norjalaiset saavat enemmän orgasmeja, kuin kukaan muu. Jopa 35 prosenttia norjalaisista sanoi kokevansa kliimaksin ainakin kerran päivässä.

Määrä on huikea verrattuna moniin muihin maihin. Esimerkiksi brasilialaisista 30 prosenttia kertoi saavansa orgasmin kerran viikossa. Norjan naapurissa, Ruotsissa, 41 prosenttia sanoi saavansa kaksi tai kolme orgasmia viikossa. Ruotsalaisten lukema vastasi myös maailman keskimääräistä orgasmien määrää. Heikoin tilanne oli kyselyn mukaan Kanadassa, jossa 15 prosenttia vastaajista ei ollut koskaan saanut orgasmia. Lukema oli tutkimuksen korkein. Silloin harvoin, kun kanadalaiset saivat orgasmeja, eivät ne olleet kummoisia, sillä 15 prosenttia sanoi orgasminsa olevan voimakkuudeltaan 1/10.

Jotkut maista loistivat orgasmien määrän sijaan laadulla. Chile, Italia ja Espanja olivat maailman huippuja, kun kyse oli orgasmien voimakkuudesta. 10-13 prosenttia maiden vastaajista sanoi kokevansa täyden kympin orgasmeja. Vaikka Australiassa saatiin kolmanneksi eniten orgasmeja maailmassa, olivat ne voimakkuudeltaan maailman heikoimpia.

Maailman äänekkäimpiä rakastajia olivat ylivoimaisesti brasilialaiset. Heistä jopa 65 prosenttia myönsi olevansa huutajia. Norjalaisista noin 40 prosenttia sanoi olevansa äänekkäitä orgasmin hetkellä. Suurimpia hissukoita puolestaan olivat portugalilaiset, joista 42 prosenttia sanoi pysyvänsä hiljaa kliimaksin hetkellä.

Lähde: LELO


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!