fbq
Hotnow
08.11.2017 20:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Seksilelu löysi naisilta erilaisia orgasmimalleja.
Naisilla on kolme eri orgasmimallia - tunnistatko nämä?!
Hotnow
08.11.2017 20:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Naisen orgasmi lienee yksi miehiä eniten askarruttavista mysteereistä. Onneksi uusi seksilelu pyrkii selvittämään orgasmin salat perinpohjaisesti.

Lioness on vibraattori, joka auttaa sekä naisia että heidän kumppaneitaan oppimaan lisää naisen orgasmista. Lioness käyttää antureita kerätäkseen tietoja lämpötilasta, liikkeestä ja paineesta. Keräämänsä datan perusteella lelu antaa palautetta käyttäjälleen. Laite arvioi muun muassa, miten stressi ja kuukautiskierto vaikuttavat naisen nautintoon ja mihin aikaan päivästä naisella on paras mahdollisuus saavuttaa orgasmi. 

Mikä vieläkin vaikuttavampaa, kun yhtiö testasi lelua 3 500 anonyymillä koehenkilöllä, se löysi kolme erilaista orgasmimallia. Orgasmimallia, eli "rytmistä kuviota, joka tapahtuu lantionpohjan lihaksissa kliimaksin aikana", ei tule sekoittaa orgasmityyppeihin. Orgasmimalli on yhtiön mukaan "yksi luotettavimmista tavoista seurata orgasmia".

Yhtiö kutsuu kolmea löytämäänsä mallia nimillä Ocean Wave, Volcano ja Avalanche, eli aalto, tulivuori ja lumivyöry. Ocean Wave tarkoittaa lihasten aaltomaista supistelua ja rentoutumista kliimaksin aikana. Volcano puolestaan on yksi ainoa, mutta sitäkin voimakkaampi lantionpohjan lihasten supistus. Avalanche on sarja supistuksia, jotka alkavat voimakkaimmasta supistuksesta, ja niiden intensiteetti laskee jokaisella supistuksella.

Vaikka yritys on tunnistanut tähän mennessä kolme mallia, se uskoo, että muitakin kuvioita on vielä löydettävissä. Yhtiö tutkii parhaillaan, miten orgasmimallien tunnistamista voitaisiin tulevaisuudessa hyödyntää esimerkiksi seksilelujen suunnittelussa.

Lähde: Men's Health

Tilaa Seiskan uutiskirje! »