fbq
Hotnow
11.09.2018 16:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Naiset ovat sotkuisia sängyssä.
Naiset ovat likaisempia sängyssä - kirjaimellisesti!
Hotnow
11.09.2018 16:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Likainen mielikuvitus on hyväksi makuuhuoneessa, mutta kirjaimellinen lika tuskin on afrodisiakki eli lemmenrohto kenellekään. Uuden tutkimuksen mukaan naiset ovat huomattavasti miehiä sottaisempia sänkynsä suhteen.

ErgoFlex haastatteli yli 2 000 18-35-vuotiasta aikuista Iso-Britanniassa koskien makuuhuoneen hygieniaa, eivätkä tulokset ole mukavaa luettavaa. Kyselyssä paljastui muun muassa, että vain joka kymmenes ihminen on koskaan pessyt päiväpeittonsa.

Lisäksi kävi ilmi, että miehet pitävät makuuhuoneensa siistimpinä kuin naiset. Kyselyn mukaan miehet pesevät lakanansa keskimäärin joka toinen viikko, kun taas naiset tekevät niin vain kerran kuussa. ErgoFlexin asiantuntijat suosittelevat vaihtamaan vuodevaatteet mieluiten joka viikko, mutta vähintään parin viikon välein.

– Meistä oli mielenkiintoista, että miehet vaikuttavat olevan sänkynsä suhteen paljon hygieenisempiä kuin naiset, sanoo ErgoFlexin tiedottaja.

Tutkimus paljasti, että miehet pesevät myös pyjamansa useammin kuin naiset; keskimäärin joka kolmannen käytön jälkeen. Naiset sen sijaan laittoivat pyjamansa pesuun vasta viiden käyttökerran jälkeen. Moni nainen halusi välttää pyjamien pesemisen kokonaan, ja nukkui sen sijaan alasti.  

Lähde: Mirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »