Hotnow

Naisen tarinallinen seksileluarvostelu meni viraaliksi ja vibraattori loppui verkkokaupasta!

04.07.2019 21:01

Eräs nainen antoi Amazonin valikoimiin kuuluvalle Tracy's Dogin vibraattorille viiden tähden arvostelun. Hän myönsi ensin suhtautuneensa skeptisesti edullisen lelun tehokkuuteen, mutta ymmärsi pian olleensa ennakkoluuloineen täysin väärässä!

Kun tuote saapui naisen kotiin, hän odotti, että lapset lähtivät kouluun, ennen kuin asetti sen lataukseen.

- Tapan aikaa lukemalla eroottista kirjallisuutta... koska minulla ei ole aikaa pelleillä ja alkaa odotella, että pääsisin oikealle tuulelle. Lapset palaavat muutaman tunnin kuluttua, ja minun täytyy olla valmis heti. Tik tak. Tervetuloa äitiyteen, hän kirjoitti.

Hetken kuluttua lelu oli valmis käytettäväksi.

- Aloitin matalalla nopeudella, jota saatoin tuskin tuntea, joten koska olen minä, päätin kiihdyttää heti nollasta sataan. Painoin imun vitos- tai kutosteholle ja painoin myös G-pisteen stimulointin tarkoitettua ipainiketta. Ainakin luulen, että niin siinä kävi, koska taisin menettää tajuntani.

Kuumenee...

Tarina saa yhä villimpiä kierroksia.

- Yritin epätoivoisesti kytkeä sen pois päältä, mutta päädyin hakkaamaan painikkeita kuin mielipuoli, lisäten imutehoa entisestään. Tulin uudestaan. Olen melko varma, että levitoin. Orgasmini ei ottanut loppuakseen. Tällä kertaa sieluni jätti ruumiini ja kuulin Jumalan itsensä sanovan: "Lapsi, ei ole sinun aikasi, palaa kohti vaaleanpunaista valoa".

– Pääsen ylös ja siivotessani huomaan, että olen kohtauksia muistuttavien orgasmien lomassa satuttanut lonkkani ja selkäni. Könkkään vielä neljä tuntia myöhemmin. En selvästi venytellyt tarpeeksi.

Hyödyllistä!

Yli 4000 ihmistä kommentoi pitäneensä naisen Amazon-arvostelua hyödyllisenä. Hän ei ole ainoa nainen, joka on antanut vibraattorille takuunsa, sillä sen arvostelleesta, lähes 800:sta ihmisestä moni on antanut tuotteelle neljä tai viisi tähteä. 

Tuote on edelleen loppuunmyyty, mutta Amazon on luvannut täyttää varastonsa 15. heinäkuuta mennessä!

Lähde: MirrorAmazon

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!