Hyppää pääsisältöön
Squirttaaminen on todellinen ilmiö.

Naisen ejakulaatio - totta vai tarua?

Naisen ejakulaatio eli ”squirttaaminen” on suorastaan seksin Graalin malja. Kukapa nainen ei haluaisi kokea maata järisyttävää orgasmia, ja kukapa mies ei haluaisi antaa sellaista kumppanilleen? Tutkimuksen mukaan 10-54 prosenttia naisista ejakuloi.

Kuten epämääräinen prosenttilukema paljastaa, squirttaaminen on yhä paljolti mysteeri myös tutkijoille. 

60 millilitraa väritöntä nestettä

Naisen ejakulaatio tarkoittaa sitä, että nainen erittää nestettä yhdynnän, yleensä orgasmin aikana. Tutkijoiden mukaan naisen ejakulaatiossa erittyy noin 60 millilitraa väritöntä nestettä.

Tutkijat eivät ole yhtä mieltä siitä, onko kyseessä virtsaa. Toisten mukaan neste on peräisin Skenen rauhasista, kun taas toiset uskovat, että se on enimmäkseen virtsaa. 

Ei ole selvää, onko squirttaaminen opittu vai synnynnäinen taito. Seksiterapeutti ja seksologi Alex Robboy kuitenkin arvelee, että se on mahdollista oppia. 

– Sinun kannattaa ehdottomasti yrittää, koska se on hauskaa, Robboy vakuuttaa.

Sormet avuksi

Naisen ejakulaatiota kohti voi pyrkiä stimuloimalla G-pistettä. Penis on harvoin tähän riittävä väline, joten avuksi kannattaa ottaa sormet, tai erityisesti G-pisteen stimulointiin suunniteltu seksilelu. Esimerkiksi käyrä Njoy Pure G Spot Metal Wand osuu hyvin emättimen etuseinämään.

Myös tietyt seksiasennot ovat parempia G-pisteen stimuloimiseen kuin toiset. Lehmityttö ja käänteinen lehmityttö auttavat naista hallitsemaan peniksen sisäänmenokulmaa paremmin.

"Anna kehosi tehdä se"

Lähes 80 prosenttia naisista, jotka ovat kokeneet ejakulaation, ja 90 prosenttia heidän kumppaneistaan, sanovat kokemuksen parantaneen heidän seksielämäänsä, joten kyseessä on kokeilun arvoinen juttu.

Älä turhaudu, vaikka se ei onnistuisi ensimmäisellä kerralla. Aivan kuten orgasmin kohdalla, squirttaamisesta ei kannata ottaa seksin tavoitetta, Robboy muistuttaa:

– Hengitä, rentoudu ja anna kehosi tehdä se.

Lähde: Women's Health


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!