Hyppää pääsisältöön
Naisen ejakulaatiosta tiedetään vain vähän.

Naisen ejakulaatio ja squirttaaminen ovatkin kaksi eri asiaa!

Naisen ejakulaatio on olemassa oleva, mutta varsin vähän tutkittu ilmiö. Monelle se on tuttu lähinnä pornon squirting-kategorioista.

Seksiterapeutti Beverly Whipple kuitenkin huomauttaa, että kyseessä on itse asiassa kaksi aivan eri asiaa.

Tohtori Whipplen mukaan naisen ejakulaatio on peräisin naisen eturauhasesta, eli Skenen rauhasista. Hänen mukaansa ejakulaatiossa syntyy muutama millilitra maitomaista eritettä. Sen sijaan aikuisviihteestä tuttu "squirttaaminen" on periaatteessa virtsaa. Whipplen mukaan squirttaaminen johtuu heikoista lantionpohjan lihaksista, jotka päästävät virtsan karkaamaan orgasmin aikana.

– Naisen ejakulaatio on huomattavasti vaikeampi saavuttaa. Tuoreiden tutkimusten mukaan vain noin 10 prosenttia naisista kykenee siihen, toteaa Whipple.

Tehokkain tapa tämän saavuttamiseen on yleensä G-pisteen stimulointi. Monet seksilelut on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen. Miehille, jotka ovat virheellisesti luulleet saaneensa naiselle ejakuloimaan, löytyy Whippleltä lohdun sanoja. Oli kyse sitten kummasta tahansa ilmiöstä, naisen märkyys seksin aikana on aina hyvä asia, hän muistuttaa. 

Lähde: Men's Health


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!