Hotnow

Nainen väittää pelastavansa liitot harrastamalla seksiä aviossa olevien miesten kanssa - katso video!

18.05.2018 13:15

Gweneth Lee harrastaa seksiä aviossa olevien miesten kanssa. Hän ei kuitenkaan tunne asiasta syyllisyyttä. Itse asiassa, This Morning-keskusteluohjelmassa vieraillut nainen uskoo, että hänen tekonsa on pelastanut monta liittoa.

Lontoosta kotoisin oleva, 47-vuotias rahoituskonsultti on maannut jo yli sadan naimisissa olevien miesten kanssa. Hän löytää miehiä pettäjille tarkoitetun Illicit Encounters-sivuston kautta. 

Ei tunne syyllisyyttä

Gweneth ei katso tekonsa olevan moraalisesti väärin, sillä hän vakuuttaa auttavansa rakastajiensa avioliittoja. Hänen mukaansa miehet ovat ansassa seksittömissä avioliitoissa. Nainen uskoo, että miehet hakeutuvat hänen syliinsä, koska heidän suhteensa heidän vaimoihinsa on nuupahtanut, ja he kaipaavat seksiä. 

Huolimatta siitä, että Gwenethin seksikumppanit ovat naimisissa, ei hän tunne syyllisyyttä varattujen miesten kanssa makaamisesta.

– En juokse varastamassa tyttökavereideni miehiä, siitä ei ole kyse, hän vakuuttaa:

– Olen tavannut sivustolla miehiä, jotka ovat sopineet asiasta vaimonsa kanssa.

Vie paineet vaimolta

Gweneth sanoo, että useampikin hänen seksikumppaneistaan on kiitellyt häntä siitä, että suhde on elvyttänyt heidän liittonsa:

– Useampi kuin yksi ihminen, jonka kanssa olen ollut, on sanonut: ''Suhde kanssasi on tehnyt elämästäni niin paljon rennompaa." Se vie paineet pois vaimolta, joka ei 25 tai 30 vuoden liiton jälkeen enää jaksa olla kiinnostunut miehestään, ja harrastaa seksiä vain miehen syntymäpäivänä, jouluna tai häiden vuosipäivänä, vaikka ei haluaisi. 

Gwenet lisää, ettei hän harrasta seksiä miesten kanssa, jotka haluavat jättää vaimonsa. Hänen mukaansa kyse on siitä, että liitot ovat seksiä lukuunottamatta onnellisia ja toimivia. Katsojat eivät olleet vakuuttuneita siitä, että Gweneth on hyvällä asialla. 

Twitterissä naista nimiteltiin muun muassa "kodinrikkojaksi".

Lähde: Daily Mail

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Nainen! Älä aja viiksikarvojasi vaan osallistu Movemberiin!

Katso video!

Sauli Niinistö paljastaa: Tämän takia keihäänheitto vaihtui kuulantyöntöön!

Katso video!

TIS-Iltarovio: Valto romahti Miran seksihurjastelujen paljastuttua - ei kertonut syrjähypyistä vanhemmilleen!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!