Hyppää pääsisältöön
Näin tunnistat naisen orgasmin.

Nainen, tunnistatko orgasmin?

Seksi voi tuntua hyvältä myös ilman orgasmia, mutta kaikki haluavat ainakin joskus kokea kliimaksin. Etenkin henkilöiden, joilla ei välttämättä ole vielä kovin paljoa kokemusta, voi olla välillä vaikeaa erottaa orgasmia muista mielihyvän tunteista. Siitä syystä Cosmopolitan päätti eritellä ne fyysiset piirteet, joista nainen tunnistaa orgasmin.

Kun ihminen on kiihottunut, tämän sydän lyö nopeammin, ja hengitys kiihtyy samalla, kun veri suuntaa sukuelimiin. Nämä tuntemukset voimistuvat, kunnes seksuaalisen stimulaation aiheuttama jännite vapautuu, eli ihminen saa orgasmin. Se, miltä orgasmi tarkalleen tuntuu, on yksilöllistä. Jotkut kuvailevat sitä kihelmöiväksi tunteeksi, toiset räjähdysmäiseksi kokemukseksi. Yhteistä on kuitenkin, että lantionpohjan lihakset alkavat supistella ja henkilö saavuttaa euforisen tunteen. Moni myös kipristelee sormiaan tai varpaitaan, ja ääntelehtii mielihyvän voimasta.

Yleinen nyrkkisääntö on, että jos et ole varma, oletko saanut orgasmin, todennäköisesti et ole. Yleensä tunne on niin voimakas, että sen kyllä tunnistaa. Mikäli orgasmin saaminen on vaikeaa, kannattaa omaan kehoon tutustua rauhassa ja kokeilla, mikä tuntuu hyvältä. Maailmassa ei ole yhtä varmaa tapaa tuottaa naiselle orgasmia. Itsetyydytys ja seksilelujen kokeileminen ovat hyviä tapoja löytää ne keinot, jotka omalla kohdalla toimivat.

Lähde: Cosmopolitan


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!