Hyppää pääsisältöön
Nainen pidätettiin.

Nainen pahoinpiteli miehensä, koska ei saanut seksiä!

Parisuhteessa libidot eivät aina kohtaa, ja se voi aiheuttaa kitkaa rakastavaisten välille. Hudsonissa, Floridassa, poliisi hälytettiin kotikäynnille, sillä nainen oli hyökännyt miehensä kimppuun, koska ei saanut tältä seksiä.

Rebecca Lynn Phelps, 31, pidätettiin kotiväkivallasta epäiltynä, sillä hänen uskotaan käyneen käsiksi mieheensä kiitospäivänä. Uhri oli nukahtanut hieman ennen keskiyötä. Phelps oli kävellyt makuuhuoneeseen ja tarttunut miestä sukuelimistä ilmaistakseen, että hän halusi harrastaa seksiä. Unelias mies kieltäytyi. Phelps poistui huoneesta hetkeksi, mutta palasi kohta "taputtamaan miehen jalkaa". Mies kertoi poliisille, että hän esitti nukkuvansa. Silloin humaltunut nainen alkoi "kynsiä uhrin vasenta silmää, kunnes se turposi ja mustui". Nainen itse kiisti koskeneensa mieheen.

Phelps vapautettiin tällä viikolla. Häntä on kielletty olemasta yhteydessä mieheensä. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun seksin puute oli saanut Phelpsin raivon valtaan. Nainen pidätettiin myös syyskuussa 2017, kun hän oli hakannut ja raapinut kumppaninsa verille, koska tämä ei ollut suostunut seksiin hänen kanssaan. Myös tuolloin nainen kiisti tekonsa. On epäselvää, oliko vuoden 2017 mies sama, kuin tämänvuotisen rikoksen uhri.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!