Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Nainen erosi maljapuheessa.

Nainen jätti pettävän poikaystävän maljapuheessa - katso viraaliksi mennyt video!

Texasilainen Tiana Perea löysi poikaystävänsä puhelimesta tekstiviestejä, joita tämä oli lähetellyt toiselle naiselle. Sen sijaan, että Tiana olisi päättänyt suhteen siltä seisomalta, hän päätti odottaa täydellistä hetkeä kostolleen. Se hetki koitti hänen 22-vuotissyntymäpäivillään, jolloin kaikki hänen ystävänsä olivat kokoontuneet saman katon alle. 

Kun Tiana oli nostamassa maljan ystäviensä kanssa, hänen poikaystävänsä seisoi hymyillen hänen vieressään. Sitten Tiana avasi suunsa ja miehen hymy hyytyi.

– Haluaisin kiittää Santosia siitä, että hän on saanut minut ymmärtämään, että ansaitsen jotain paljon parempaa, nainen sanoo:

– Jokaikinen ihminen täällä tietää, että yritit panna jotain tyttöä. Meillä on kuvakaappaukset seksiviesteistä ja videoista, joita lähetit hänelle.

Tianan vielä puhuessa, hänen veljensä kantaa huoneeseen valmiiksi pakatun laukun.

– Jos et ole vielä sitä tajunnut, meidän suhteemme on ohi ja voit painua h*lvettiin, Tiana sanoo viittoen ovea kohti.

Häpeissään oleva Santos poistuu talosta sanaakaan sanomatta.

Hakee jo uutta seuraa

Tiana julkaisi videon kiusallisesta välikohtauksesta Twitterissä. Lienee selvää, että erovideo meni heti viraaliksi ja sitä on katsottu nyt miljoonia kertoja. Nainen lisäsi olevansa nyt sinkku ja kehotti kiinnostuneita olemaan häneen yhteydessä.
 

Lähde: Fox News


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press ja twitter

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!