Tinderistä löytyy kaikenlaisia kosijoita.

Nainen jakoi pahimmat Tinder-kokemuksensa: Mies kakkasi housuun McDonald'sin jonossa!

02.02.2019 22:32

Nettideittailu on rankkaa, ja mukaan haravoituu väkisinkin vähemmän täydellisiä kumppaniehdokkaita. Natalie Palmer, 23, liittyi Tinderiin viime huhtikuussa ja kertoo sen jälkeen käyneensä 40:llä toinen toistaan kauheammilla treffeillä.

– Yksi mies ilmaantui paikalle mukanaan valikoima seksileluja, joita hän halusi minun kokeilevan, walesilaisnainen muistelee:

– Toinen kirjoitti niin törkyisiä viestejä, että estin hänet. Mutta hän loi feikkiprofiilin eri nimellä ja alkoi kirjoittaa minulle uudelleen.

Toinen toistaan karmivampia tapauksia

Natalie on myös joutunut viettämään illan miehen kanssa, jota hän kuvailee "idiootiksi Porschessa". Mies puhui koko illan eri viineistä ja kalliista esineistä, joita hän omistaa. Mies päätti jokaisen lauseensa huomautukseen: "Sinulla ei varmaankaan olisi varaa sellaiseen."

Toinen mies, ammatiltaan vartija, hieroi itseään naisen jalkaa vasten "kuin koira". Koettuaan sarjan toinen toistaan kamalampia treffejä, Natalie päätti kokeilla jotain uutta ja valitsi treffikumppanikseen "suloisen kristityn kaverin". Sekään ei mennyt hyvin. Natalie erehtyi kertomaan miehelle, että hän oli toiminut vapaaehtoisena soppakeittiössä:

– Hän alkoi huutaa minulle. Hän sanoi, että kodittomat ihmiset ansaitsevat elää kaduilla ja että autoin heitä vain saadakseni huomiota.

Hänen kaikkien aikojen pahimmat treffinsä kuitenkin sijoittuivat McDonald'siin.

– Pahin tapaus oli ehdottomasti mies, joka kakkasi housuun McDonald'sin jonossa, nainen paljastaa:

– Olimme nauttineen muutaman drinkin, joten päätimme selvittää päämme ruoalla. Olimme jonossa, kun hän lehahti yhtäkkiä kirkkaan punaiseksi ja kertoi minulle p*skoneensa housuunsa. Aloin nauraa, mikä vain pahensi tilannetta.

Lähde: Mirror

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!